10/01/2020

Πολύ κοντά σε «Τρουμπετή» η Αναγέννηση

Στα πλαίσια της μεταγραφικής της ενδυνάμωσης, η Αναγέννηση Περιβολίου ενδέχεται να κάνει δικό της τον Νίκο Κουλούρη, που στην ποδοσφαιρική πιάτσα είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Τρουμπετής».


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, οι «πρασινόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα τις τελευταίες μέρες λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.


Το μόνο που απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Κουλούρη στους Περιβολιάτες, είναι να πάρει ο παίκτης το δελτίο του από την ΑΕ Λευκίμμης, στην οποία φέτος είχε ελάχιστες συμμετοχές.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ 2020 ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα". Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2020: Το κομμωτήριο STYLIN' CHIC της Κορίνας Κασταμονίτη. Για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βαφές, κουρέματα, ανταύγειες, θεραπείες μαλλιών, καθώς και ειδικό μηχάνημα για καθαρισμό της ψαλίδας. Σας περιμένει στην Ιακώβου Πολυλά 25, στον πεζόδρομο. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή πρωί- απόγευμα, Τετάρτη & Σάββατο μέχρι το μεσημέρι, ενώ την Δευτέρα παραμένει κλειστό. Τηλέφωνο για ραντεβού: 26610-24669.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb