10/01/2020

Γυναίκα 63 ετών ξεψύχησε στο σπίτι της στην Κέρκυρα από το κρύο

Μόνο ως θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση ότι στην απαρχή του 2020, στο ξεκίνημα της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, δηλαδή, πεθαίνουν άνθρωποι στον δυτικό κόσμο από το κρύο...


Δυστυχώς αυτό συνέβη στην Κέρκυρα, καθώς μια γυναίκα μόλις 63 ετών (έτος γέννησης 1957) άφησε την τελευταία της πνοή, στο σπίτι της, στην περιοχή της Εβραϊκής, στην οδό Αγίας Σοφίας, από υποθερμία.

 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, η γυναίκα απεβίωσε από υποθερμία ή αλλιώς κρυοπληξία, δηλαδή ο λόγος θανάτου ήταν το ότι ο οργανισμός της δεν άντεξε την θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας δεν υπήρχε θέρμανση, με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

Φαίνεται δυστυχώς ότι τώρα που ο χειμώνας έχει αρχίσει να γίνεται βαρύς και οι θερμοκρασίες, οι οποίες καταγράφονται -ακόμα και μέσα στην πόλη της Κέρκυρας και όχι σε κάποιο ορεινό χωριό- είναι εξαιρετικά χαμηλές και σε αρκετές περιπτώσεις κινούνται οριακά πάνω ή ακόμα και υπό του μηδενός, υπάρχουν συνάνθρωποι μας, οι οποίοι υποφέρουν αδυνατώντας να ζεστάνουν το σπίτι τους.

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb