10/01/2020

Ευχαριστήριο του Γιάννη Καλούδη προς τον Όλυμπο.

Ο Γιάννης Καλούδης, ανοίγει νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς (όπως αποκάλυψε χθες Πέμπτη το Corfu Corner.gr)μεταγράφηκε από τον Όλυμπο σε ένα άλλο σωματείο της Α1΄ Κατηγορίας, την Αναγέννηση Περιβολίου.


Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο 22χρονος επιθετικός απευθύνει το παρακάτω ευχαριστήριο στην πρώην ομάδα του:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Όλυμπου Κέρκυρας στην οποία μεγάλωσα ποδοσφαιρικά έφυγα δοκιμάζοντας τις δυνατότητες μου και επέστρεψα για 1.5 χρόνο προσπαθώντας να βάλω ένα λιθαράκι στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία της Κέρκυρας αλλά τους ευχαριστώ και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς μου... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Σπυρο Μπαλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Δημοσθενη Σφήκα..Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στον κ. Κωστα Κωνσταντη που ήταν πάντα διπλα μας...Καλή συνέχεια μέσα από τη καρδιά μου στον ιστορικότερο σύλλογο της Κέρκυρας..Εις το επανιδειν»...• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ". Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.


 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb