09/01/2020

«Κάτοικος» Περιβολίου ο Γιάννης Καλούδης

Την επίθεσή της ενίσχυσε η Αναγέννηση Περιβολίου, προχωρώντας στην απόκτηση του Γιάννη Καλούδη.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, σήμερα Πέμπτη (9/1) το απόγευμα ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του 22χρονου φορ από τον Όλυμπο στους Περιβολιάτες, οι οποίοι έτσι πραγματοποίησαν την πρώτη τους «χειμερινή» μεταγραφή.


Όπως μαθαίνουμε, ο Καλούδης αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της Αναγέννησης, Γιάννη Γκαμπέτα, καθώς θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την... γραμμή κρούσης των «πρασινολεύκων».


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας). Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2020: Το "DAILY CAFE", το πιο... in στέκι της πόλης, με τον ποιοτικότερο καφέ, γευστικότατα σνακς, με ούζο και τσίπουρο, καθώς και με εκλεκτούς μεζέδες. Το "DAILY CAFE", σας περιμένει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 33-37. Τηλέφωνο: 26610-42213.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb