08/01/2020

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ: «Κρούση» στον Άκη Πανδή και στο βάθος… Ανδριώτης!

Μετά την απόλυση του Στάθη Φάλκου, ο Αστέρας Λιαπάδων βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή του. Και πρώτη επιλογή αποτελεί ο Ευγένιος (Άκης) Πανδής.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον 49χρονο Λευκιμμιώτη τεχνικό (που παραιτήθηκε πρόσφατα από τον Αχιλλέα Νυμφών και πλέον αναμένουν την απάντησή του.


Στην περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με τον Πανδή, τότε οι Λιαπαδίτες θα στραφούν στον 43αχρονο πρώην προπονητή-παίκτη του Ατρομήτου Στρογγυλής, Νίκο Ανδριώτη, ο οποίος πρόπερσι είχε ανεβάσει τον Αστέρα στην Α1' κατηγορία.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Από το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα.
Τηλέφωνο: 26610-80426

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb