01/01/2020

Γράμμα στον Άη Βασίλη!

Αγαπημένε μου Άη Βασίλη. Το όνομά μου είναι Κορφουκορνεράκης και όπως όλα τα παιδάκια, έτσι κι εγώ θέλω να σου ζητήσω μερικά δωράκια. Για την ακρίβεια, θέλω κάποιες χαρούλες να μου κάνεις, αναφορικά με το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Όχι, μην ανησυχείς, απλά πραγματάκια είναι. Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ...


Κάνε, καλέ μου Άγιε, ο ΑΟ Κασσιώπη και ο Μέγας Αλέξανδρος, που έχουνε 0 στα 10 ο ένας και 0 στα 13 ο άλλος, «να το κόψουνε» μέχρι το τέλος και να... τσιμπήσουνε κανένα βαθμουλάκο.


Αποκατέστησε τις σχέσεις του κυρίου Γεωργακόπουλου με τον κύριο Λιμπάντση, ώστε να καπνίσουνε την πίπα της ειρήνης και να ξαναγίνουνε κολλητάρια.


Δώσε φώτιση, μυαλό και συνείδηση στους κυρίους διοικούντες της ΕΠΣΚ, για να ασχοληθούνε επιτέλους σοβαρά με τα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου και να μην κοιτάνε μόνο το προσωπικό τους συμφέρον.


Αγαπημένε μου Άη Βασίλη, φτιάξε σε παρακαλώ μία γέφυρα που να ενώνει την Κέρκυρα με τους Παξούς, ώστε οι ομάδες να ταξιδεύουνε με ασφάλεια και να πάψουνε να ταλαιπωρούνται με τα σαπιοκάραβα.


Σχετικά με την διαιτησία, θα ήθελα να μου κάνεις τις εξής χάρες...


Κάνε να χαθεί το στραγάλι από την σφυρίχτρα του Καββαδία, μπας και κόψει τα φαλτσοσφυρίγματα.


Εξαφάνισε τις κάρτες από τον διαιτητικό εξοπλισμό του Νικόπουλου και του Βλάσση, ώστε πλέον να μην γίνεται κατάχρηση της κόκκινης από τον πρώτο και της κίτρινης από τον δεύτερο.


Κάνε να χάσουνε από 50 κιλά ο Γιάννης και ο Αλέκος, προκειμένου να μπορούνε να προλαβαίνουνε τις φάσεις.


Κάνε να ασχημύνει λιγάκι η Στεφανία, ώστε όσοι πάνε στο γήπεδο να έχουνε το βλέμμα τους στην μπάλα και όχι επάνω της.


Τέλος, αν σου είναι εύκολο, κάνε ο κύριος Μελισσανίδης να ξαναπάρει τηλέφωνο στην εκπομπή του κυρίου Θωμαΐδη και αυτή την φορά να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί ότι ο κύριος Κάκος είναι ο μοναδικός καθαρός διαιτητής στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζει εκείνος..


Καλέ μου Άγιε, πέντε-δέκα πραγματάκια θα σου ζητήσω επιπλέον...


Κάνε εκεί στον ΑΟ Κασσιώπη, αντί να αλλάζουνε προπονητή κάθε εβδομάδα, να αλλάξουνε μυαλά μια και καλή.


Στείλε τον Σπύρο Σούλη να σουλουπώσει τα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, για να μην παρουσιάζουν την εικόνα χαμαιτυπείου.


Βρες σε εκλιπαρώ τα δίχτυα που σουφρώσανε από τα τέρματα του γηπέδου της Στρογγυλής και ξανάβαλε τα στην θέση τους.


Κάνε να ξεθαφτεί από τα συρτάρια της Ένωσης και να συζητηθεί επιτέλους η καταγγελία που έγινε πέρσι τον Γενάρη εναντίον του κυρίου Σφακιανάκη, ο οποίος δεν επιτρέπει στο CORFUCORNER.GR να φωτογραφίζει τους αγώνες που γίνονται στο ενωσιακό.


Κάνε ώστε ο Πρόεδρος του Κάβου να μην επαναλάβει πάνω από 20 φορές την απειλή του ότι θα αποσύρει την ομάδα από το Πρωτάθλημα.


Ρίξε λιγάκι παγωμένο νερό στο κεφαλάκι των μελών της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΚ, μπας και ξυπνήσουν από τον λήθαργό τους και αναλάβουν τον ρόλο που τους έχουν δώσει τα σωματεία.


Οι αθλητικογράφοι που βγαίνουν στα τοπικά κανάλια να συνειδητοποιήσουν ότι αποστολή τους είναι η σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, όχι η αυτοπροβολή τους και μόνο.


Κάνε ο «ψηλός» να σταματήσει το... πλιάτσικο στις Ακαδημίες του νησιού και να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις, για μια φορά στην ζωή του. Να πάψει να τρώει μόνο από τα έτοιμα ή από τα αποφάγια των άλλων.


Κάνε την επόμενη ομάδα που θα πάει να παίξει στους Αυλιώτες, να την υποδεχθούν με λουλούδια, όχι με... μπινελίκια!


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του, όχι να υπάρχει απλά... για να υπάρχει!


Αλλά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών κάνε να... αναστηθεί! Εδώ η διαιτησία χάνεται, αλλά ο ΣΔΠΚ κοιμάται τον... ύπνο του δικαίου! Χρρρρ... χρρρρ... χρρρρ...


Επίσης, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης να πάψει να διευκολύνει τον Άρη Μέσης, σε σκανδαλώδη βαθμό!


Κάνε εξάλλου ο Θιναλιακός, στο επόμενο παιχνίδι του στην Γ' Εθνική, να καταφέρει να κόψει 5 εισιτήρια.


Α! Και κάτι τελευταίο! Κάνε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΚ, οι παράγοντες των σωματείων να ψηφίσουν με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και όχι αποκλειστικά το καλό της τσέπης τους, όπως είχε συμβεί τον Δεκέμβρη του 2016. Εδώ κι αν σου βάζω δύσκολα, ε;


Λοιπόν, γλυκέ μου Άη Βασίλη, κάπου εδώ κλείνει το γράμμα μου. Ελπίζω να μην σε κούρασα. Ξέρω ότι οι επιθυμίες μου για το 2020 είναι πολλές. Καταλαβαίνω ότι κάποιες δεν μπορούν να υλοποιηθούν, ενδεχομένως οι περισσότερες. Όμως το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο νοσεί κι ΕΣΥ, στην παιδική μου σκέψη, είσαι η μόνη ελπίδα...


Με αγάπη, ο Κορφουκορνεράκης

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb