14/12/2019

Παραίτηση Ζερβόπουλου από την προεδρία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟ Κορακιάνας έμεινε «ακέφαλος», καθώς ο Σπύρος Ζερβόπουλος αποφάσισε να αποχωρίσει από το σωματείο, έπειτα από τριετή θητεία στον προεδρικό θώκο.


Οι λόγοι της παραίτησης του 35χρονου παράγοντα δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί, όμως έφυγε με μια πικρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR.


Η αποχώρηση του Ζερβόπουλου αποτελεί πλήγμα για το «συγκρότημα» της Άνω Κορακιάνας. Στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας, ενώ στα τρία χρόνια που βρισκόταν στην προεδρία του συλλόγου τον είχε οργανώσει, τον είχε νοικοκυρέψει και πέρυσι τον ανέβασε από την Β' Κατηγορία στην Α'.


Βάσει των πηγών μας, ο τέως, πλέον, διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ σήμερα Σάββατο (14/12) έγινε δέκτης εκδηλώσεων αγάπης από πλευράς των ποδοσφαιριστών της ομάδας, όταν πήγε στο γήπεδο των Παλαιοκαστριτών για να παρακολουθήσει τον αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια Γαστουρίου.


Η παραίτηση του Σπύρου Ζερβόπουλου ενδέχεται να επιφέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στο σωματείο, καθώς -όπως μαθαίνουμε- τόσο ο προπονητής Πέτρος Καλούδης, όσο και ορισμένοι παίκτες, σκέφτονται να... κουνήσουν μαντήλι!


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 • ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Το εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Από τον "AΘΛHTIKO ΣYΛΛOΓO APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνο: 26610-45319.

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
29
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριάκος, Κυριάκης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb