14/12/2019

Οι ποινές της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας επέβαλλε τις εξής ποινές σε ποδοσφαιριστές:


• Μία αγωνιστική, χωρίς χρηματικό πρόστιμο:
Γιώργος Μίαρης (Αναγέννηση Περιβολίου)
Γρηγόρης Στρατηγός (Όλυμπος Κέρκυρας)
Παναγιώτης Καρακίζης (Ολυμπιάδα Καρουσάδων)


• Δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ:
Λάζαρος Φωτιάς (Αστέρας Λιαπάδων)


• Πέντε αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ:
Γιώργος Λάμπουρας (Νέος 2017)


Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις εξής αποφάσεις:


• Στο σωματείο ΟΦΑΜ επιβάλλεται η χρηματική ποινή των 50 ευρώ, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Πετιτή.


• Στον εκπρόσωπο του ΟΦΑΜ, Θεοδόση (Σάκη) Λειβαδιώτη, επιβάλλεται η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων για15 μέρες (από τις 11 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου) και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.


• Στο σωματείο Νέος 2017 επιβάλλεται η χρηματική ποινή των 50 ευρώ, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αυλιωτών.


• Στον εκπρόσωπο του Νέου 2017, Πέτρο Μπούα, επιβάλλεται η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων για30 μέρες (από τις 11 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9 Ιανουαρίου) και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα". Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Το κομμωτήριο STYLIN' CHIC της Κορίνας Κασταμονίτη. Για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Βαφές, κουρέματα, ανταύγειες, θεραπείες μαλλιών, καθώς και ειδικό μηχάνημα για καθαρισμό της ψαλίδας. Σας περιμένει στην Ιακώβου Πολυλά 25, στον πεζόδρομο. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή πρωί- απόγευμα, Τετάρτη & Σάββατο μέχρι το μεσημέρι, ενώ την Δευτέρα παραμένει κλειστό. Τηλέφωνο για ραντεβού: 26610-24669. Corfu Corner Radio

Πέμπτη
1
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανανίας, Νίνος, Θηρεσία, Ρωμανός, Ρωμάνα, Ρωμανή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb