14/12/2019

Η Ένωση των λαθών και της κωμωδίας!

Μία διοργανώτρια αρχή, πέραν όλων των άλλων, οφείλει να ενημερώνει υπεύθυνα τα σωματεία-μέλη της και το φίλαθλο κοινό. Στην περίπτωση της ΕΠΣ Κέρκυρας, όμως, αυτή η υποχρέωση πηγαίνει... περίπατο!


Πάρα πολύ συχνά, στις ανακοινώσεις που εκδίδει η ΕΠΣΚ ανακαλύπτουμε... μαργαριτάρια! Βρίσκουμε σοβαρά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, που εκθέτουν την Ένωση. Προφανώς, ο συντάκτης των κειμένων είτε αφηρημένος θα ήταν, είτε... ερωτευμένος, είτε δεν έχει «βγάλει» καν την πρώτη Δημοτικού!


Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε δύο από τις τελευταίες... πατατιές! Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου η ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοίνωσε τα ζευγάρια της Προημιτελικής Φάσης του τοπικού Κυπέλλου, όπως προέκυψαν από την κλήρωση της προηγούμενης μέρας. Αναγράφονταν, λοιπόν, πως ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ ΑΕ Καναλίων - Αχιλλέα Νυμφών θα διεξαχθεί στο γήπεδο των... Νυμφών!


Και πάμε σε πιο... φρέσκα κουλούρια! Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής έγινε μεγάλη γκάφα το προηγούμενο Σάββατο (7 Δεκεμβρίου). Στον πίνακα των αποτελεσμάτων αναφέρονταν στις 5 το απόγευμα ότι ο αγώνας Ομόνοια - Μέγας Αλέξανδρος ήρθε ισόπαλος 3-3. Όμως, το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε μία ώρα πιο μετά (δηλαδη στις 6) κι έληξε 3-0. Τι... κουτσουκέλα είχε γίνει; Στο Ομόνοια - Μέγας Αλέξανδρος είχε μπει το σκορ του ματς Δίας Κασσιώπης - ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, που είχε λήξει 3-3. Ύστερα από μερικές ώρες, το λάθος διορθώθηκε και το αποτέλεσμα μπήκε σωστά, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό, παραπληροφορούνταν ο κόσμος που επισκεπτόταν το site της Ένωσης.


Πρωτύτερα, είχαμε βρει κι άλλα πολλά... λαβράκια στην ιστοσελίδα και στα δελτία Τύπου της ΕΠΣΚ! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Ότι στην προκήρυξη του περασμένου καλοκαιριού αναγραφόταν αρχικά ότι τα τοπικά Πρωταθλήματα θα ξεκινούσαν το σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου, ενώ η σωστή ημερομηνία ήταν 28-29 Σεπτεμβρίου; Ότι το τοπικό Κύπελλο βαπτίστηκε «Κύπελλο Ελλάδας»;  Οτι η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων αναφέρεται ως Κένταυρος Αρίλλα, παρόλο που το σωματείο έχει αλλάξει όνομα εδω και πάρα πολλά χρόνια ; Ή να πούμε κι ένα πολύ πιο πρόσφατο, όπου στις 3 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε πως ο τερματοφύλακας Κώστας Σαλβάνος της ΓΕ Θιναλίου είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική, παρόλο που την ποινή του την είχε εκτίσει δέκα μέρες πιο πριν;


Μ' αυτά και με άλλα πολλά, ο επίσημος θεσμικός φορέας του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου διακωμωδείται και γελοιοποιείται! Πάντως, για να μην φανούμε αχάριστοι, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η κατάσταση μας προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση!

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
29
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριάκος, Κυριάκης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb