04/12/2019

«Καμπάνα» της ΕΠΣΚ στον Οδυσσέα Αυλιωτών!

Έστω και με καθυστέρηση, η ΕΠΣ Κέρκυρας δημοσιοποίησε την ποινή που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή στον Οδυσσέα Αυλιωτών, αναφορικά με τα επεισόδια που είχαν γίνει στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο Στρογγυλής.


Η αναμέτρηση διεξήχθη την προπερασμένη Κυριακή (24 Νοεμβρίου), στο Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας. Στο 74ο λεπτό, το παιχνίδι είχε διακοπεί για περίπου 8 λεπτά, λόγω των εντόνων διαμαρτυριών των οπαδών του Οδυσσέα προς τους διαιτητές, ενώ μετά την λήξη του παιχνιδιού αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.


Το δικαιοδοτικό όργανο της Ένωσης, λαμβάνοντας υπόψη το Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή του ματς, επέβαλλε στο σωματείο της βόρειας Κέρκυρας την ποινή της στέρησης να παίξει στην έδρα του για μία αγωνιστική. Την τιμωρία της, η ομάδα θα την εκτίσει στον αγώνα με τον Νέο 2017, την ερχόμενη Κυριακή (8/12), ο οποίος αναμένεται να οριστεί να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, το οποίο θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα από τους Αυλιώτες.


Επίσης, στον σύλλογο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Θωμάς Μουζακίτης, τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 40 ευρώ, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς που επέδειξε.


Τέλος, στο διοικητικό στέλεχος του Οδυσσέα, Ελισαίο Μουζακίτη, επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων για 60 μέρες (από τις 26/11/2019 μέχρι τις 24/1/2020), επειδή μπήκε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Βασίλη Δράμπαλο, στον οποίο φέρεται να είπε: «Σήμερα μας γαμ...»!

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
1
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανανίας, Νίνος, Θηρεσία, Ρωμανός, Ρωμάνα, Ρωμανή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb