02/12/2019

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: Καταγγελία και μήνυση κατά του διαιτητή Μπούμπα

Σε ανακοίνωση-καταπέλτη, αλλά και σε μηνυτήριο αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Καρουσάδων, προέβη η Διοίκηση του Θιναλιακού Αχαράβης προς τον διαιτητή Κώστα Μπούμπα, μετά την λήξη του χθεσινού (Κυριακή 1/12) εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την Αναγέννηση Άρτας, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.


Επίσης, στο κείμενο τους οι «πορτοκαλί» εκφράζουν τόσο παράπονα προς τον παρατηρητή αγώνα Αποστόλη Τζώρτζη, όσο και προς την ΕΠΣ Κέρκυρας.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συγκροτήματος της βόρειας Κέρκυρας, έχει ως εξής:


"ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΡΕΊΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΆΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟΦΏΤΙΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ.
ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ "ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" ΉΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΉΠΕΔΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΑΝΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ, Η ΕΝ ΓΈΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
1.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΘ'ΥΒΡΊΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΉ ΤΡΟΠΟ
( ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΎΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ)
2 . ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΦΎΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΕΎΓΕΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΚΡΙΆ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΈΡΕΙ.
3. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 189ΕΥΡΩ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ, ΗΡΘΕ, ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΈΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΏΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ.


ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝΤΑΙ "ΕΚΚΛΗΣΊΑ" ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΦΥΡΊΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.


ΥΠΟΣΗΜΕΊΩΣΗ : ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ .
ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΜΟΝΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΈΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.!!!!!!
ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ Η ΜΉΝΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΒΆΛΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ."

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
6
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιλαρίων, Ιλαρίωνας, Ιλαρία, Ιλαριάδα, Λαριάδα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb