29/11/2019

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: Χωρίς τρεις κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, ο Θιναλιακός μεθαύριο Κυριακή (1/12) θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Άρτας, σε ένα σπουδαίο κι ενδιαφέρον ματς, όπου ο 4ος της βαθμολογίας θ' αντιμετωπίσει τον 3ο.


Τούτη την φορά, ο Πάνος Κορομπόκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές. Θ' απουσιάσει τόσι ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική, Παναγιώτης Ματσοβίλα, που αποβλήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου, καθώς και ο τραυματίας Θιδωρής Σαρηγιαννίδης. Φυσικά, έξω θα είναι και ο Δημήτρης Πάκος, που αναρρώνει από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε πριν από αρκετές εβδομάδες.


Το θετικό για τον τεχνικό της κερκυραϊκης ομάδας είναι ότι τέθηκε στην διάθεσή του ο Άκης Χαρβαλιάς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε (αιμάτωμα στην γάμπα).


Να επισημανθεί ότι για συγκοινωνιακούς λόγους άλλαξε η ώρα έναρξης του παιχνιδιού, το οποίο αντί για τις 15:00 θα ξεκινησει στις 14:30.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απόλλων, Δωρόθεος, Δωροθέα, Δωροθέη, Δωρούλα, Δώρα, Κύνθια, Κυνθία, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Πλούταρχος, Πλούτος, Σεληνιάς, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα, Σελήνος, Σελήνιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb