28/11/2019

Ριγανάς: «Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη μας»!

Μετά την σημερινή (Πέμπτη 28/11) εκτός έδρας ήττα της ανδρικής ομάδας χειροσφαίρισης του Φαίακα, από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό/Ομιλο Ξυνή με 32-22, ο τεχνικός των Κερκυραίων, Νίκος Ριγανάς, δήλωσε στο αθλητικό σάιτ «GREEK HANDBALL.com» τα εξής:.

"Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο σύλλογοι έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή να σταθούμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί.


Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι γιατί ήρθαμε αυθημερόν και θα πρέπει να κάτσουμε άλλες τρεις μέρες για να παίξουμε το παιχνίδι με τα Βριλήσσια. Δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά παρ΄ όλα αυτά παίζει το ρόλο του.


Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά στην άμυνα και στην επίθεση αλλά στο δεύτερο μείναμε από δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό. Κάναμε αρκετά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Από εδώ και πέρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στα Βριλήσσια."

 

 


 

Από την πλευρά του, Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης επισήμανε στο ίδιο σάιτ τα ακόλουθα: «"Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι για εμάς γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς και γενικά η ομάδα είναι λίγο ταλαιπωρημένη. Πιστεύω όμως ότι όσοι παίξαμε δώσαμε το εκατό τοις εκατό. Ο Φαίακας Κέρκυρας ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Εμείς πήραμε τους δύο βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα κοιτάμε την αναμέτρηση για το Κύπελλο την Κυριακή (σ.σ. 1/12) και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ με βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
6
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιλαρίων, Ιλαρίωνας, Ιλαρία, Ιλαριάδα, Λαριάδα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb