28/11/2019

«Φωνάζουν» για την διαιτησία! (Νο 4)

«Φωνάζουν» για την διαιτησία! (Νο 4)

Τα... καλόπαιδα της κερκυραϊκής διαιτησίας δεν σταματούν ποτέ να κάνουν... τσιριτσάντζουλες και να προκαλούν αντιδράσεις! Παραθέτουμε ορισμένες από τις τελευταίες περιπτώσεις όπου παρατηρήθηκαν μικρά ή μεγάλα διαιτητικά ατοπήματα:


• Στο ΝΕΟΣ 2017 - ΟΦΑΜ 0-1, για την Α1' Κατηγορία (8η αγωνιστική), αμφότερες οι ομάδες είχαν μικροπαράπονα από τον διαιτητή Βασίλη Φίτσα. Οι Αγιομαθίτες θεωρούν πολύ αυστηρή την αποβολή του στόπερ τους, Κώστα Γραικού, στο 81ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


• Στο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ 0-1, για την Α1' Κατηγορία (8η αγωνιστική), οι Λιαπαδίτες είχαν μικροπαράπονα από τον διαιτητή Θωμά Βλάσση.


• Στο ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ - ΠΑΟ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ 2-1, για την Α' Κατηγορία (8η αγωνιστική), η ΓΕΠ στο 55' (κι ενώ το σκορ ήταν 1-1), διαμαρτυρήθηκε στον λάινσμαν Σπύρο Χανδρινό επειδή υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Σπύρο Κοντό και το γκολ του ακυρώθηκε, παρόλο που καλυπτόταν.


• Στο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΤΩ ΓΑΡΟΥΝΑ 2-1, για την Α1' Κατηγορία (8η αγωνιστική), όπου σφύριξε ο Κώστας Γιούργας, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων (στο 90' με σκόρερ τον Βασίλη Πετρόγιαννη) επιτεύχθηκε από θέση οφσάιντ, το οποίο όμως δεν υπέδειξε ο αρμόδιος λάινσμαν.


• Στο ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΤΩ ΓΑΡΟΥΝΑ - ΝΕΟΣ 2017 1-2, για την Α1' Κατηγορία (9η αγωνιστική), η γηπεδούχος ομάδα είχε μικροπαράπονα από την διαιτησία του Πέτρου Νικόπουλου.


• Στο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ - - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 1-1, για την Α1' Κατηγορία (9η αγωνιστική), οι Περιβολιάτες στο 89' ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Θωμά Βλάσση, για χέρι του Παναγιώτη Καρακίζη των γηπεδούχων, μετά από σουτ του Γιάννη Μίτσουλη.


• Στο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ 1-1, για την Α1' Κατηγορία (9η αγω)νιστική), αμφότερες οι ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτησία. Οι μεν Αυλιωτινοί, στο 72' ζήτησαν την αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Αρσένη Αβραμιώτη, με την αιτιολογία ότι ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον σέντερ φορ Γιώργο Κυριζάκη, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Οι δε Στρογγυλιάτες, διαμαρτυρήθηκαν στον λάινσμαν Ανδρέα Σερίφη, σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 25', υποστηρίζοντας ότι στο γκολ των γηπεδούχων (από τον Γιώργο Κριεζή) η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος, ενώ η δεύτερη ήταν στο 65', όταν υπέδειξε οφσάιντ στο γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος με τον Δημήτρη Αργυροκαστρίτη.


• Στο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ - ΑΣTΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ 3-1, για την Α1' Κατηγορία (9η αγωνιστική), ο διαιτητής Νικόδημος Καββαδίας στο 65' ακύρωσε το κανονικότατο γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μάμαλος της γηπεδούχου ομάδας, έπειτα από εντελώς λανθασμένη υπόδειξη του λάινσμαν Νίκου Κοσκινά για οφσάιντ.


Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
30
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εμμέλεια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb