27/11/2019

Γιατί σφύριξε ο Φίτσας στο Αστέρας Ιτέας – Λευκίμμη;

Την περασμένη Κυριακή (24/11) έγινε η αναμέτρηση του Αστέρα Ιτέας με την ΑΕ Λευκίμμης, για την 10η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ορίζει ως διαιτητή τον Βασίλη Φίτσα, της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.


Απορούμε, λοιπόν, πώς είναι δυνατόν να γίνεται ο συγκεκριμένος ορισμός. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο Πρεβεζιάνος ρέφερι το τελευταίο τρίμηνο βρίσκεται στο «νησί των Φαιάκων» και υπηρετεί την κερκυραϊκή διαιτησία. Δηλαδή, συνεργάζεται με την ΕΠΣ Κέρκυρας, της οποίας μέλος είναι η ομάδα της Λευκίμμης. Επομένως, κατά την άποψή μας, τίθεται ζήτημα εντοπιότητας, έστω και με έμμεσο τρόπο.


Θεωρούμε πως από την πρώτη στιγμή η Ομοσπονδία θα έπρεπε να ενημερωθεί από την ΕΠΣΚ ότι ο Φίτσας προσφέρει τις υπηρεσίες του σ' αυτήν, ώστε να μην τον βάζει η ΚΕΔ να παίζει την ΑΕΛ και τον Θιναλιακό. Αλλά και ο ίδιος όφειλε να δηλώσει κώλυμα, προκειμένου να μην τοποθετείται στα ματς των δύο κερκυραϊκών σωματείων.


Εκεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, πιάνονται συνεχώς... αδιάβαστοι! Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, σε ένα άλλο παιχνίδι της Γ' Εθνικής, το κρόνος Αργυράδων - ΑΕ Λευκίμμης, ειχε οριστεί ως διαιτητής ο (Λευκιμμιώτης) Πέτρος Νικόπουλος, ο οποίος αμέσως αντικαταστάθηκε λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν. Τόσο σ' εκείνη την περίπτωση, όσο και στην φετινή που προαναφέραμε, η Διοίκηση Ποζίδη στην ΕΠΣ Κέρκυρας κοιμόνταν τον... ύπνο του δικαίου και δεν ενημέρωσε εγκαίρως την ΕΠΟ για τις ιδιαιτερότητες που υπήρχαν.


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
30
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εμμέλεια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb