27/11/2019

Χωρίς προπονητή μέχρι τον ΟΦΑΜ πηγαίνει η Βολίδα

Η Βολίδα Κάτω Γαρούνα, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Νέτη το απόγευμα του Σαββάτου, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την εύρεση του αντικαταστάτη του «Μπατού».


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Μέριανος, αποφάσισε η ομάδα να πορευτεί χωρίς προπονητή μέχρι τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο ΟΦΑΜ, προφανώς ούτως ώστε ο νέος τεχνικός να μην «χρεωθεί» πιθανή ήττα. Πάντως, στην κερκίδα του γηπέδου αναμένεται να βρεθεί ο διάδοχος του Νέτη, προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να αποκτήσει εικόνα και άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων», ενώ τα καθήκοντά του θα τα αναλάβει από την προσεχή Δευτέρα.


Μαθαίνουμε επίσης ότι με απόφαση του κ. Μέριανου, την προπονητική επιμέλεια της Βολίδας θα έχει μέχρι την Κυριακή ο τερματοφύλακας Νίκος Γκόγκας, που είναι από τα παλαιότερα στελέχη του ρόστερ και ο οποίος τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Προέδρου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
13
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Άρης, Ευστράτιος, Ευστράτης, Ευστρατάς, Στρατάς, Στρατής, Στράτος, Ευστρατία, Ευστρατούλα, Στρατούλα, Στράτα, Ιουβενάλιος, Ιουβεναλία, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb