22/11/2019

«Κατασκοπεία» από Σιδερόπουλο και Χονδρογιάννη!

Ο Σάββας Σιδερόπουλος και ο Γιάννης Χονδρογιάννης είναι δύο καταξιωμένοι προπονητές, από τους κορυφαίους στον χώρο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις κατά καιρούς επιτυχίες τους, όχι μόνο από το σημαντικό έργο που αφήνουν στα εκάστοτε σωματεία με τα οποία συνεργάζονται, αλλά και από τον μεθοδικό τρόπο με τον οποίο δουλεύουν!


Αυτό το σαββατοκύριακο, οι ομάδες των Σιδερόπουλου και Χονδρογιάννη, δηλαδή ο ΟΦΑΜ και η Ολυμπιάδα Καρουσάδων αντίστοιχα, θα δώσουν δύσκολους εντός έδρας αγώνες, κόντρα σε Αχιλλέα Νυμφών και σε Αναγέννηση Περιβολίου. Οι έμπειροι Κερκυραίοι τεχνικοί θα είναι καλά «διαβασμένοι» και «μελετημένοι» επάνω στους αντιπάλους, αφού την περασμένη Κυριακή φρόντισαν να τους... κατασκοπεύσουν!


Συγκεκριμένα, ο μεν Σιδερόπουλος πήγε στο γήπεδο των Παλαιοκαστριτών και παρακολούθησε το Αστέρας Λιαπάδων - Αχιλλέας Νυμφών 0-1, ενώ ο δε Χονδρογιάννης βρέθηκε στο γήπεδο του Περιβολίου και είδε το Αναγέννηση - Οδυσσέας Αυλιωτών 3-2.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
10
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευλαμπία, Ευλαμπή, Ευλάμπω, Λαμπή, Λαμπίνα, Λαμπία, Λάμπω, Ηρώ, Ήρων, Ιππόλυτος, Ιππολύτη, Ιππολύτα, Λαυρέντιος, Λαυρέντης, Λώρα, Λωραίνη, Λάουρα, Λαυρεντία, Λαυρεντίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb