- 21/01/2021
Οι προπονητές του ΣΠΠΚ με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος - 21/01/2021
ΣΤΙΒΟΣ: Με το… βλέμμα στο Τόκυο οι Καρύδη & Δόση - 21/01/2021
Το γήπεδο Κανακάδων προτίθεται να ανακατασκευάσει ο ΣΥΠΑΠ - 20/01/2021
Χτύπησε αστυνομικό γιατί του είπε να φορέσει μάσκα! - 20/01/2021
Εστίαση: Πάει για Μάρτιο το άνοιγμα ! - 20/01/2021
ΑΝ. Σκουπουρας: Σε έναν μήνα ξανά το πρόγραμμα του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών - 20/01/2021
Η πρόταση της ΕΠΟ για ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων - 20/01/2021
Επιστολή ΟΧΕ σε Αυγενάκη & Μαυρωτά για την επανεκκίνηση των αγώνων - 20/01/2021
Μέχρι τις 26/2 οι μεταγραφές στην Α1΄ Handball Premier - 20/01/2021
«On air» άγριος καυγάς μεταξύ Κάκου και Βέργη! (Βίντεο)
Στα πέναλτις τα Κανάλια απέκλεισαν την Βολίδα

Έκπληξη στον Νότιο Όμιλο της Β' Φάσης του τοπικού Κυπέλλου σημειώθηκε χθες Τετάρτη (20/11) στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, καθώς η ΑΕ Καναλίων της Α' Κατηγορίας απέκλεισε την Βολίδα της Α1' από τα Προημιτελικά.
Στην... μάχη των «κιτρινόμαυρων», το κανονικό 90λεπτο και η ημίωρη παράταση τελείωσαν 2-2, ενώ στα πέναλτις επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Καμμένου με 3-2.
Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό, για λογαριασμό των Καναλίων, με τον Θανάση Βέρμπη να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Νέτη αντέδρασαν και στο 18' ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του 16χρονου Χρήστου Πάγκαλη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «ανταπάντησαν» και στο 29' ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Αλέξανδρο Μπράτο να πετυχαίνει το 1-2.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45') η ομάδα του Κάτω Γαρούνα απώλεσε την τεράστια ευκαιρία που της παρουσιάστηκε για να ισοφαρίσει σε 2-2, όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Βασίλης Φίτσας, για χέρι του Φοίβου Ρουβά σε σουτ του Νίκου Σουρβίνου. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Νεκτάριος Σωτηρόπουλος, που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Βασίλη Μάνδυλα.
Εν τέλει, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Συγκεκριμένα, στο 77' ο έμπειρος Γιώργος Σκολαρίκης έκανε το 2-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.
Ακολούθησε το επιπρόσθετο 30λεπτο, δίχως ν' αλλάξει κάτι, ως εκ τούτου τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία κλήθηκαν να... λύσουν τις διαφορές τους από την άσπρη βούλα! Εκεί, το «συγκρότημα» του Καμμένου ήταν λιγάκι πιο εύστοχο από εκείνο του Νέτη, νικώντας με 2-3.
Από πλευράς Βολίδας, βρήκαν στόχο μόνον ο Κώστας Σκολαρίκης και ο μικρός χρήστος Πάγκαλης, ενώ αστόχησαν ο Άγγελος Σκολαρίκης, ο Ντίνος Αθανασιάδης και ο μεγάλος Χρήστος Πάγκαλης. Δηλαδή, σ' ολόκληρο το ματς, οι γηπεδούχοι έχασαν συνολικά τέσσερα πέναλτι!
Από την μεριά τους, τα Κανάλια στην... ρώσικη ρουλέτα «βρήκαν δίχτυα» με τους Στέφανο Λέσση, Φοίβο Ρουβά και Βαλέριο Καρύδη, ενώ αστόχησαν οι Φώτης Σκλαβούνος και Θανάσης Βέρμπης.
Αξίζει να επισημανθεί ότι ο εν λόγω αγώνας είναι ο μοναδικός στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου που οδηγήθηκε σε παράταση και πέναλτις.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
