13/11/2019

Μήπως θα ήταν καλύτερο να φύγεις εσύ, κύριε Κάντα;

Η φετινή εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΟ Κάβος, είναι άκρως απογοητευτική και προβληματική, σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα. Αγωνιστικά, βαθμολογικά και οργανωτικά, το σωματείο παραπαίει!


Το τελευταίο τετράμηνο, βλέπουμε ότι η ομάδα λειτουργεί σαν... κέντρο διερχομένων! Προπονητές και ποδοσφαιριστές, Κερκυραίοι και μη, φεύγουν ή έρχονται, άλλοι οικειοθελώς και άλλοι όχι. Μέχρι και... μεταγραφές παραγόντων έγιναν! Όμως, ο Κάβος παραμένει σταθερά στον πάτο!


Ο μόνος που παραμένει ακλόνητος στην θέση του, είναι ο Πρόεδρος, Κύριος Δημήτριος Κάντας, που φέρει ακέραιη την ευθύνη για την κατάντια του συλλόγου! Με τις τραγελαφικές αποφάσεις του, εξώθησε το καλοκαίρι σε παραίτηση τον τότε προπονητή και σε εθελούσια αποχώρηση μία ντουζίνα ποιοτικούς παίκτες. Οι επιλογές που έγιναν εκ μέρους του, για την αναπλήρωση των αποχωρησάντων, έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί παντελώς άστοχες, ανούσιες και ακατάλληλες! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δύο φορές μέσα στο 2019 ο εν λόγω κύριος, άνευ λόγου και αιτίας, έχει εκδηλώσει την πρόθεση να αποσύρει την ομάδα από την Α1' Κατηγορία!


Εμείς, μέσω άρθρων μας, έχουμε εδώ και πολύ καιρό κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Κάβο, λόγω της πασιφανούς διοικητικής ανεπάρκειας του κυρίου Κάντα. Και καθημερινά δικαιωνόμαστε!


Αξιότιμε κύριε Δημήτριε Κάντα, αντί να κάνετε συνεχείς πειραματισμούς διώχνοντας και φέρνοντας προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, γιατί δεν κάνετε μία πιο στοχευόμενη αλλαγή, διώχνοντας τον εαυτό σας από την ομάδα, μπας και κατορθώσει η καψερή να βρει την υγεία της;

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb