13/11/2019

Η ΕΠΣΚ παίρνει μέτρα για την ασφάλεια των γηπέδων

Μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών, στον αγώνα του Οδυσσέα Αυλιωτών με τον Αστέρα Πετριτή, η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για την δημιουργία συνθηκών ασφαλείας στα δημοσιογραφικά θεωρεία και τον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων όπου διεξάγονται αγώνες των τοπικών διοργανώσεων:

«Με απόφαση του Δ.Σ. μετά από αναφορές διαιτητών και παρατηρητών των αγώνων αποφασίσθηκαν και ισχύουν τα εξής:


1. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία των γηπέδων θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, στους οποίους χορηγήθηκε σχετική άδεια για την κάλυψη των αγώνων από την Ε.Π.Σ Κέρκυρας. Αν δεν καλύπτουν δημοσιογράφοι τον αγώνα με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου θα μένουν κλειστά.

 

2. Κάθε γηπεδούχο σωματείο πριν την έναρξη και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει το σφράγισμα με λουκέτα όλων των εισόδων του γηπέδου (του αγωνιστικού χώρου) και να παραδίδει τα κλειδιά στον παρατηρητή του αγώνα.


Αρμόδιοι για την τήρηση των παραπάνω αποφάσεων είναι ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα, οι οποίοι και θα αποφασίζουν για τη διεξαγωγή του αγώνα και τη διασφάλιση ομαλής διεξαγωγής του».

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb