13/11/2019

Παπαδιώτης: «Με μεγάλο κόπο συγκρότησα ομάδα»!

Έπειτα από τρίμηνη συνεργασία με τον ΑΟ Κάβο, ο Παντελής Παπαδιώτης χθες Τρίτη (12/11) αποχώρησε από τον πάγκο του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.


Είναι γεγονός ότι ο έμπειρος Πρεβεζιάνος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα στην χειρότερη ίσως καμπή της ιστορίας της και παρόλο που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες ώστε να την βοηθήσει να ορθοποδίσει, εν τούτοις αυτό δεν «μεταφράστηκε» σε θετικά αποτελέσματα. Οι 2 ισοπαλίες και οι 6 ήττες στους 8 ως τώρα επίσημους αγώνες, η τελευταία θέση στην βαθμολογία της Α1' Κατηγορίας και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, αν μη τι άλλο αποτελούν έναν πολύ άσχημο απολογισμό.


«Έκανα μεγάλο κόπο για να μπορέσω να συγκροτήσω ομάδα στον Κάβο. Τελικά το κατόρθωσα με την βοήθεια όλων. Δυστυχώς, όμως, τα αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν», δήλωσε ο Παπαδιώτης στο CORFUCORNER.GR. και κατόπιν πρόσθεσε: «Από μία συνεργασία, κρατώ πάντοτε μόνο τα θετικά. Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και όλους όσους συνεργαστήκαμε, υπό δύσκολες συνθήκες. Ειλικρινά πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
7
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb