08/11/2019

Κι επίσημα ο Μουρούτης στον πάγκο της Λευκίμμης

Λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας της ΑΕ Λευκίμμης με τον Σπύρο Παλαιοχωρίτη, η Διοίκηση της «Βασίλισσας του νότου» προέβει άμεσα στην πρόσληψη του αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μουρούτη.


Ο 46χρονος τεχνικός αποδέχθηκε την επίσημη πρόταση του κερκυραϊκού συλλόγου, η οποία μάλιστα βάσει των πηγών του CORFUCORNER.GR, εμπεριέχει ως επιπλέον κίνητρο και πριμ 10.000 ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.


Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι ο Δημήτρης Μουρούτης προέρχεται από διετή επιτυχημένη θητεία στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, ανεβάζοντας πέρυσι το «πλατανόφυλλο» από την Γ' Εθνική στην Football League. Πριν από λίγες μέρες, στις 26 Οκτωβρίου, είχε απορρίψει την πρόταση μίας άλλης κερκυραϊκής ομάδας, της Αναγέννησης Περιβολίου.

 

 

Τέλος, τώρα που ο Μουρούτης ανέλαβε την Λευκίμμη, απομένει να δούμε αν οι Σπύρος Κουλούρης και Μπάμπης Κοκκινίδης θα παραμείνουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης και ως γυμναστής των τερματοφυλάκων αντίστοιχα.


Το δελτίο Τύπου της ΑΕΛ, έχει ως εξής:

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Μουρούτη.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και ο λαός της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ τον καλωσορίζουν και του εύχονται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»...


 Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
6
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ζηναΐς, Ζηναΐδα, Παναγής, Πανάγος, Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα, Ταράσιος, Ταράσης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb