08/11/2019

Δυο νέα μέλη στο Δ.Σ του Κάβου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κάβου διευρύνθηκε, καθώς προστέθηκαν σε αυτό δυο νέα μέλη, οι επιχειρηματίες Μαρίνος Λειτούργης και Χριστόφορος Πανδής.Το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, μετά τη χθεσινή συνεδρίασή του, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόφαση της περαιτέρω διεύρυνσής του και την προσθήκη σε αυτό δύο ακόμα μελών οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα για να φτάσει ο Σύλλογος εκεί που του αξίζει.


Καλωσορίζουμε λοιπόν σε αυτή την οικογένεια τους Μαρίνο Λειτούργη του Ιωάννη και Χριστόφορο Πανδή του Γαβριήλ, επιχειρηματίες και οι δύο του χωριού μας, νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες.


Είμαστε σίγουροι ότι με τις αγωνιστικές και πολιτιστικές δράσεις που σχεδιάζει η Διοίκηση για το μέλλον, και άλλοι φίλοι της ομάδας μας θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και θα είναι δίπλα μας»!

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
21
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb