08/11/2019

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ: «Ο Χάρος βγήκε παγανιά»

Σε μια άκρως ειρωνική ανάρτηση στο facebook προέβη ο Αστέρας Λιαπάδων, αναφορικά με το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την αντίστοιχη των Παξών, την περασμένη Κυριακή (3/11).


Με τον τρόπο τους, οι Λιαπαδίτες «καυτηριάζουν» τόσο την συμπεριφορά του διαιτητή Νικόδημου Καββαδία (χωρίς πάντως να τον κατονομάζουν), όσο και την ΕΠΣ Κέρκυρας για την έλλειψη ασφάλειας του ταξιδιού του σωματείου.


Αναλυτικά, το κείμενο που «ανέβασε» ο Αστέρας:


«Σε ένα παιγνίδι πού έγινε γιατί έπρεπε να γίνει ή ομάδα μας έχασε από την αντίστοιχη ομάδα του νησιού με το επιβλητικό 4 - 1..


Συνεχίζοντας να παίζουμε με ελλείψεις όπως γίνεται από την αρχή της σεζόν άλλωστε σε ένα πάρα πάρα πολύ δυνατό παιγνίδι η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά στο 1ο ημίχρονο άν και βρέθηκε να χάνει με 1 - 0 μετά από αδράνεια της άμυνας και του τερματοφύλακα..
Στο 2ο ημίχρονο τώρα.. πού έγινε μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ η ομάδα μας δεν είχε την ίδια καλή απόδοση όπως στο 1ο ημίχρονο....αλλά παρόλα αυτά κατάφερε περίπου στο 81ο λεπτό να ισοφαρίσει σε 1 - 1 και άν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οί επιθετικοί της ομάδας μας θα μπορούσαν να προηγηθεί στην επόμενη φάση του αγώνα...
Απεναντίας μετά από 3 λεπτά σε ένα στημένο αδράνεια της άμυνας και του τερματοφύλακα και 2 - 1..!!!!


Μετά ήταν επόμενο που η ομάδα μας θα ανέβαινε ψιλά για να προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε οπότε μέσα σε 3 λεπτά 2 αντεπιθέσεις και το σκορ έφτασε απλά στο 4 - 1...


Συνχαρητηρια στην αντίπαλη ομάδα για την νίκη και ευχαριστούμε πολύ για την καλή φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσουμε στο παιγνίδι του 2ου γύρου..


ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στον διαιτητή για την άψογη εφαρμογή των κανονισμών ποδοσφαίρου και παιδείας !!!!!
Διαιτησία ή οποία πρέπει να δίνεται ώς παράδειγμα στα σεμινάρια!!!


Υ.Γ. το μόνο οξύμωρο του σημερινού ταξιδιού και παιγνιδιού πού μάς γεμίζει και με ικανοποίηση βέβαια.... είναι ότι τουλάχιστον δεν ΠΝΙΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την εμπειρία αυτή!!!!
(Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ)!!!!!

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 



Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ζηναΐς, Ζηναΐδα, Παναγής, Πανάγος, Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα, Ταράσιος, Ταράσης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb