07/11/2019

Πολύ κοντά στον Δημήτρη Μουρούτη η Λευκίμμη

Μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Παλαιοχωρίτη, η ΑΕ Λευκίμμης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Δημήτρης Μουρούτης.


Η Διοίκηση της «Βασίλισσας του νότου» έχει κάνει επίσημη πρόταση στον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος φέρεται να είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, απόψε Πέμπτη το βράδυ οι δύο πλευρές θα κάνουν τις τελικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία.


Βάσει των πηγών μας, ως επιπλέον κίνητρο η πρόταση εμπεριέχει και πριμ 10.000 ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Με αυτό τον τρόπο, το Δ.Σ. δηλώνει την πίστη του ότι τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί.


Εάν κι εφόσον ο Μουρούτης αναλάβει την Λευκίμμη, τότε κατά πάσα πιθανότητα οι Σπύρος Κουλούρης και Μπάμπης Κοκκινίδης θα παραμείνουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης και ως γυμναστής των τερματοφυλάκων αντίστοιχα.


Ο Δημήτρης Μουρούτης προέρχεται από διετή επιτυχημένη θητεία στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, ανεβάζοντας πέρυσι το «πλατανόφυλλο» από την Γ' Εθνική στην Football League. Πριν από λίγες μέρες, στις 26 Οκτωβρίου, είχε απορρίψει την πρόταση μίας άλλης κερκυραϊκής ομάδας, της Αναγέννησης Περιβολίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
21
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb