07/11/2019

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ: «Ανεπιθύμητοι οι Κορακιανίτης, Βραδής και Πουλημάς»!

Η διοίκηση του Οδυσσέα Αυλιωτών τέσσερεις ημέρες μετά την τέλεση του εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Αστέρα Πετριτή, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της πολλά παράπονα για τον διαιτητή Νίκο Κορακιανίτη και για τον εκ των βοηθών του, Νίκο Βραδή, τους οποίους κηρύσσει πλέον ανεπιθύμητους, το ίδιο και τον αρχιδιαιτητή Νίκο Πουλημά, ενώ δεν παραλείπει να απονείμει τα εύσημα στον πρώτο λάινασμαν Χάρη Σκορδίλη.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συγκροτήματος της βόρειας Κέρκυρας, έχει ως εξής:

«Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την εξαιρετική ομάδα του Αστέρα Πετριτή και διεκδικήτρια του φετινού τίτλου..


Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική σε όλο το ματς. Στο επιθετικό κομμάτι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποια τέρματα καθώς χάσαμε σπουδαίες ευκαιρίες.
Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι και το αποτέλεσμα μας αδικεί..


Το μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν για άλλη μια φορά ο διαιτητής του αγώνα Κορακιανίτης και ο βοηθός Βραδής που συνεχίζουν τα λάθη ΠΑΝΤΑ εις βάρος της ομάδας μας και πλέον το μόνο που έχουμε να πούμε σε αυτούς και στον διορισμενο προεδρο διαιτησιας κ.Πουλημά είναι οτι ειναι ανεπιθύμητοι αυτοι και όποιος άλλος δεν σέβεται την προσπάθεια της ομάδας μας..
Συγχαρητήρια στον κύριο Χάρη Σκορδίλη πρώτο βοηθό του αγώνα που για ακόμη μία φορα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και απέδειξε οτι δεν βρίσκεται τυχαιά στις λίστες της Football league και του ευχόμαστε και εις ανώτερα...
Καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα του Αστέρα Πετριτή..


Τέλος να ευχηθούμε περαστικά στους ποδοσφαιριστές μας Θοδωρη Λευκιμμιάτη και Γιώργο Μποζίκη ..


Εμείς συνεχίζουμε δυνατά και κοιτάμε κατάματα κάθε αντίπαλο
Ζήτω ο Οδυσσέας μας..»!!

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ζηναΐς, Ζηναΐδα, Παναγής, Πανάγος, Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα, Ταράσιος, Ταράσης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb