05/11/2019

Τραγική εμφάνιση από Σήφη Ζάχο!

Φημολογείται ότι ο Σήφης Ζάχος είναι ένας από τους καλοπληρωμένους παίκτες του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, ενώ κατά κάποιους αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που αγωνίζονται σήμερα στο τοπικό. Το τελευταίο πάντως, εκείνος σε καμία περίπτωση δεν το πιστοποίησε το περασμένο Σάββατο.


Ο πορτιέρο του Ολύμπου, στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΟΦΑΜ, ήταν ο... αδύναμος κρίκος του συλλόγου της Γαρίτσας! «Ό,τι πήγαινε μέσα, έγραφε», που λένε! Ο Πρεβεζιάνος βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα κι ενδεχομένως να φέρει μεγάλη ευθύνη για τουλάχιστον τα τρία από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε.


Ο Ζάχος παρουσιάζει φέτος σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Την μία φορά μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του, την άλλη όμως μπορεί να την... χαντακώσει!

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
21
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βιργινία, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb