05/11/2019

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ: Ενεργοποίηση ποινών για ακόμη 5 παίκτες

Νέες αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών κατά του ΑΟΚ Κέρκυρα έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που αυτή τη φορά αφορούν τον επιθετικό, Ροζέριο Τουράμ, τον στόπερ, Χρήστο Γρομητσάρη, τον τερματοφύλακα, Φώτη Κουτζαβασίλη, τον ακραίο επιθετικό Εμιλιάνο Βίλα, και τον αμυντικό Δημήτρη Χαντάκια, οι οποίοι έχουν προσφυγές κατά της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ .


Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:


«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.


Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Ροτζέριο ΚονσεΪσάο Ντο Ροζάριο του Εντμούντο, δυνάμει της υπ' αριθμ. 324/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./Ε, του ποσού των εκατόν ενενήντα τριών χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα ευρώ και ογδόντα οκτώ λεπτών (193.690,88) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.


Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Φώτιου Κουτζαβασίλη του Γεωργίου, δυνάμει της υπ' αριθμ. 321/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των ογδόντα μία χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα δύο ευρώ και τεσσάρων λεπτών( 81.842,04) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.


Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Χρήστου Γρομητσάρη του Σωτηρίου, δυνάμει της υπ' αριθμ. 323/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των τριών χιλιάδων επτακοσίων (3.700) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.


Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Εμιλιάν Βίλα του Μικέλ, δυνάμει της υπ' αριθμ. 319/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των είκοσι τριών χιλιάδων τριάντα εννιά Ευρώ και ενενήντα έξη λεπτών (23.039,96) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.


Ενεργοποιεί σε βάρος της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή- Δημητρίου Χαντάκια του Σπυρίδωνος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 251/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ' αριθμ. 118/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».


 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
5
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απόλλων, Δωρόθεος, Δωροθέα, Δωροθέη, Δωρούλα, Δώρα, Κύνθια, Κυνθία, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Πλούταρχος, Πλούτος, Σεληνιάς, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα, Σελήνος, Σελήνιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb