05/11/2019

Σπ. Κουρτέσης: «Το θέμα με τον Οδυσσέα θεωρείται λήξαν»

Πρόβλημα τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα με τον Οδυσσέα Αυλιωτών αντιμετώπισε την Κυριακή (3/11) ο Αστέρας Πετριιτή, εξαιτίας της συμπεριφοράς μερίδας οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.


«Ορισμένοι φίλαθλοι του Οδυσσέα είχαν μπει στα δημοσιογραφικά θεωρεία, πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και αποδοκίμαζαν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, οι φίλαθλοι δεν άφηναν την αποστολή της ομάδας μας να φύγει από το γήπεδο με το πούλμαν. Μας εμπόδισαν και τελικά αποχωρήσαμε με δυσκολία και με αρκετή καθυστέρηση», μας ανέφερε ο Πρόεδρος του Αστέρα, Σπύρος Κουρτέσης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.


Θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην δοθεί συνέχεια, ο Πετριτιώτης παράγοντας μάς επισήμανε τα ακόλουθα: «Θα πρέπει να διευκρινήσω ότι από τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και γενικά από την ομάδα των Αυλιωτών, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Οι άνθρωποι μας φιλοξένησαν άψογα, προσπάθησαν να μας προστατέψουν και μας διευκόλυναν να φύγουμε από το γήπεδο. Για εμάς, το θέμα θεωρείται λήξαν. Τα δύο σωματεία είναι ιστορικά, με μια αξιόλογη διαδρομή στον χώρο του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Εύχομαι στον Οδυσσέα καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο».


Αναφορικά με την «καυστική» ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα, σχετικά με τα γεγονότα στο γήπεδο των Αυλιωτών, ο κ. Κουρτέσης μας είπε τα εξής: «Οι Πιράνχας έβγαλαν μια ανακοίνωση με σκληρό περιεχόμενο, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά λειτούργησαν εν βρασμώ και υπό ψυχική φόρτιση, επειδή αγαπούν την ομάδα. Γρήγορα κατάλαβαν το λάθος τους και την απέσυραν».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
4
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απόλλων, Δωρόθεος, Δωροθέα, Δωροθέη, Δωρούλα, Δώρα, Κύνθια, Κυνθία, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Πλούταρχος, Πλούτος, Σεληνιάς, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα, Σελήνος, Σελήνιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb