02/11/2019

Υπηρεσιακός στην Κορακιάνα ο Πέτρος Καλούδης

Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή στον ΠΑΟ Κορακιάνας ανέλαβε ο Πέτρος Καλούδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR.


Ο Καλούδης κατέχει διοικητικό πόστο στο σωματείο της Άνω Κορακιάνας, αυτό του Γενικού Αρχηγού, ενώ θ' αντικαταστήσει προσωρινά τον αποχωρήσαντα Θανάση Γάκη.


Ο Γάκης «πλήρωσε το μάρμαρο» για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην φετινή ποδοσφαιρική σαιζόν, καθώς ο απολογισμός της στις 5 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας ήταν μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο.


Η συνεργασία του 49χρονου Δραμινού τεχνικού με τον ΠΑΟΚ έλαβε τέλος την περασμένη Τρίτη (29/10), έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του συλλόγου, Σπύρο Ζερβόπουλο. Η θητεία του στον πάγκο του σωματείου διήρκησε τέσσερεις μήνες, καθώς είχε προσληφθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου.


Βάσει των πηγών μας, η Διοίκηση του σωματείου έχει κουβεντιάσει με ορισμένους προπονητές, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό σήμερα Σάββατο να βρεθούν στο Δημοτικό γήπεδο Κασσιώπης, προκειμένου να δουν την ομάδα να αγωνίζεται κόντρα στον τοπικό Δία. Δεν αποκλείεται στις άμεσες επόμενες μέρες κάποιος εξ αυτών να αναλάβει το... τιμόνι του ΠΑΟΚ.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ζηναΐς, Ζηναΐδα, Παναγής, Πανάγος, Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα, Ταράσιος, Ταράσης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb