01/11/2019

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: Δύο απόντες και τρεις αμφίβολοι ενόψει Λευκίμμης

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (1/11) η προετοιμασία του Θιναλιακού Αχαράβης για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Λευκίμμης, που θα γίνει στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.


Τα προβλήματα για τον Πάνο Κορομπόκη δεν λείπουν ούτε αυτή την φορά, καθότι θ' απουσιάσουν τόσο ο Γιώργος Κούδας, που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, όσο και ο Δημήτρης Πάκος, ο οποίος έχει κάνει αρθροσκόπηση.


Εξάλλου, αμφίβολη στο κερκυραϊκό ντέρμπι είναι η συμμετοχή των Σπύρου Κροκίδη, Άκη Χαρβαλιά και Χρήστου Αρμένη, οι οποίοι χτύπησαν στον εντός έδρας αγώνα με το Σούλι Παραμυθιάς και ο τεχνικός των «πορτοκαλί» θ' αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τους χρησιμοποιήσει.


Το ευχάριστο για τον Κορομπόκη είναι ότι τέθηκε στην διάθεσή του ο Νίκος Μουζακίτης, που εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ζηναΐς, Ζηναΐδα, Παναγής, Πανάγος, Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα, Ταράσιος, Ταράσης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb