19/10/2019

Κιοσσές: «Είμαι «εγκλωβισμένος» στην ΑΕ Λευκίμμης»!

Σε καταγγελίες εις βάρος της ΑΕ Λευκίμμης προέβει ο Γιώργος Κιοσσές κατηγορώντας το κερκυραϊκό σωματείο ότι δεν του παραδίδει το δελτίο του, προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.


Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη άνοιξη ο έμπειρος παίκτης ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν αποπεμφεί από την ΑΕΛ, μετά την «περίεργη» εντός έδρας ήττας από τον Θεσπρωτό με σκορ 1-3, για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Παραθέτουμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-ermionida.gr:

Βρίσκεται στα γήπεδα 17 περίπου χρόνια προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στις ομάδες όπου και αγωνίστηκε. Ο λόγος για τον 34χρονο σήμερα Γιώργο Κιοσσέ.

Τον συναντήσαμε στον τόπο διαμονής του στην πανέμορφη Ερμιόνη. Σε ερώτηση μας εάν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ένωση Ερμιονίδας μετά από ένα χρόνο απουσίας στο νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λευκίμης το πρόσωπό του άλλαξε όψη...

«Δυστυχώς δεν μπορώ να κλείσω σε κάποια ομάδα και δεν ξέρω εάν θα μπορέσω γιατί η ομάδα της Λευκίμης κρατάει το δελτίο μου και θα έπρεπε να είχε τελειώσει το θέμα μου έτσι ώστε να βρίσκομαι ήδη στον επόμενό μου ποδοσφαιρικό σταθμό ...είμαι εγκλωβισμένος ....... στην προηγούμενη μου ομάδα. Βρίσκομαι στα γήπεδα 17 χρόνια και αυτό μου συμβαίνει για πρώτη φορά. Έχω ζήσει πολλά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως αυτό που δεν έχω ζήσει ακόμα είναι να είμαι υποχείριο οποιουδήποτε. Και λέγοντας υποχείριο εννοώ ότι από την στιγμή που έληξε η συνεργασία μου με την Λευκίμη έπρεπε να μου είχαν στείλει το δελτίο μου κάτι που δεν έγινε. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να δείχνει τη δύναμη του επειδή κρατάει ένα χαρτί. Γνωρίζετε πως με σεβασμό προς τους ανθρώπους και την ομάδα έδωσα τα πάντα για την ομάδα της ΑΕ Λευκίμμης. Θέλω όμως να τελειώσει η περιπέτεια η οποία έχει αντίκτυπο και στην οικογένειά μου».

Αυτά μας ανέφερε ο Γιώργος Κιοσσές με πολύ πικρία . Θέλουμε να πιστεύουμε πώς αυτή η περιπέτεια θα λάβει τέλος γιατί και η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει στο τέλος και θα πρέπει να βρει την επόμενή του ποδοσφαιρική στέγη.

Πηγή: sport-ermionida

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb