09/10/2019

Ευχαριστήριο της Οργανωτικής Επιτροπής του «Corfu Half Marathon 2019»

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Corfu Half Marathon 2019», που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, τόσο προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και προς τους χορηγούς επικοινωνίας, για την συμβολή τους στην ομαλή διεκπεραίωση του αγώνα.


Μάλιστα, οι διοργανωτές ανανέωσαν για τον Σεπτέμβριο του 2020 το ραντεβού τους με τους αθλητές που έλαβαν μέρος

 

Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:


«Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Με αυτή μας την επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και εγγράφως, για την σημαντική συνδρομή σας, στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Οργανωτική Επιτροπή για την πραγματοποίηση του «2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας», ο οποίος έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 με αξιοσημείωτη οργανωτική και συμμετοχική επιτυχία!


Ο 2ος Ημιμαραθώνιος της Κέρκυρας στέφτηκε κατά γενική εκτίμηση από επιτυχία και έθεσε τις βάσεις ώστε να αποτελεί ετήσιο κίνητρο προσέλευσης Ελλήνων και ξένων συμμετεχόντων - επισκεπτών στην όμορφη Κέρκυρα.


Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται ότι πέτυχε και με την δική σας σημαντική υποστήριξη στην προσπάθεια της, για την διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία του «Corfu Half Marathon 2019».
Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας και την έμπρακτη στήριξη της Διοργάνωσης, νιώθουμε ασφαλής που σας είχαμε δίπλα μας στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και ευελπιστούμε στην εκ νέου συνεργασία μας το 2020! στις 27 Σεπτεμβρίου».

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εμμέλεια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb