09/10/2019

Έξη μετάλλια ο Α.Σ Καράτε Αγ. Ματθαίου, στην Ρόδο

Νέες σπουδαίες διακρίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας, που έλαβε μέρος , στο KARATE OPEN SERIES, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο.


Η πολυνίκης σχολή του Κώστα Αγάθου, κατέκτησε στην συγκεκριμένη διοργάνωση 6 μετάλλια και συγκεκριμένα δύο χρυσά και τέσσερα ασημένια.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου, έχει ως ακολούθως:

«Οι αθλητές του ΑΣ Καράτε Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Κώστα Αγάθο, συμμετείχαν στο KARATE OPEN SERIES, όπου κατέκτησαν δύο χρυσά και τέσσερα ασημένια μετάλλια.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου
Αναλυτικά:
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Αλέξανδρος Μητσιάλης, kumite παιδων
Διονύσης Γκίνης, kumite εφήβων
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Αντώνης Δροσόπουλος, kumite παίδων
Γιώργος Δροσόπουλος, kumite ανδρών
Δημήτρης Κουρσάρης, στα Kata νέων ανδρών και ανδρών .
Τους αγώνες παρακολούθησε και ο επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Γιώργος Γερόλυμπος».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb