09/10/2019

Γλιτώνει (προσωρινά) την αφαίρεση βαθμών ο ΑΟΚ Κέρκυρα!

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα, όπως φαίνεται, γλιτώνει την αφαίρεση βαθμών, λόγω των προσφυγών που έγιναν κατά της ΠΑΕ.


Οι διοικούντες και ο νομικός σύμβουλος των «Φαιάκων», με τη συνεργασία και του ΠΣΑΠ, διαπραγματεύτηκαν με τους δέκα παίκτες για τους οποίους έχουν εκδοθεί αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών και (κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή) φέρονται να ήρθαν σε συμφωνία μαζί τους, για διακανονισμό στην καταβολή των οφειλομένων προς αυτούς. Πρόκειται για τους «προπέρσινους» Κωστάκη Αρτυματά, Ντανιέλ Αντέτζο, Ανδρέα Κολοβούρη, Στέφανο Σιόντη, Νέστορα Μυτίδη και για τους «περσινούς» Άγγελο Βέρτζο, Γιώργο Αποστολίδη, Αλέξανδρο Κούρο, Χρήστο Αθανασόπουλο, Στέλιο Κρητικό.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, οι ιθύνοντες της κερκυραϊκής ομάδας προχθές Δευτέρα (7/10) πλήρωσαν στους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές ένα μέρος των οφειλομένων, γι' αυτό και (προς το παρόν τουλάχιστον) αποφεύχθηκε η αφαίρεση 30 βαθμών, που θα ήταν καταδικαστική για τους «κυανέρυθρους». Ωστόσο ο κίνδυνος δεν έχει εξαφανιστεί, αφού η ΠΑΕ θα πρέπει να είναι συνεπής και στις υπόλοιπες δόσεις που έχουν συμφωνηθεί, ενώ αργά ή γρήγορα αναμένεται να προκύψουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που θα ζητήσουν την ενεργοποίηση ποινών εις βάρος του ΑΟΚ.


Πλέον, οι Κερκυραίοι περιμένουν να υπογραφεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, προκειμένου τα έσοδά τους να εκχωρηθούν σε όλους εκείνους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικούς διευθυντές) που έχουν καταθέσει προσφυγή.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb