07/10/2019

Χονδρογιάννης: «Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει»

Ο τεχνικός της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, Γιάννης Χονδρογιάννης, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στους Αυλιώτες, ανήρτησε στο facebook το ακόλουθο κείμενο:

 


"Θέλω να δώσω τα θερμότατα συγχαρητήρια μου προς όλους τους αθλητές μου για την σημερινή νίκη στο παιγνίδι ΟΔΥΣΣΕΑΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 1-2 η προσπάθεια τεράστια σε μια πολύ δύσκολη έδρα απεναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα κ σημαντική ομάδα !!!!!

 


Θέλω να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον αθλητή του ΟΔΥΣΣΕΑ Γιωργο Κυριζακη κ να του ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση για τον τραυματισμό του κ γω αλλά κ η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ είμαστε κοντά του Ελπιζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό !!!!!

 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους Καρουσαδιτες κ να τους πω ότι η νέα αυτή ομάδα σας έχει ολους ανάγκη.....αλλά κ όλους τους πολυπληθείς φιλάθλους που παρακολούθησαν αυτο το γειτονικό ντερμπυ μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα άλλωστε ο αθλητισμός ενώνει κ δεν χωρίζει !!!!!!Καλο ξημέρωμα κ καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο»!!!!!

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αρτέμιος, Αρτέμης, Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Ενόη, Ματρώνα, Ματρόνα, Ντιάνα, Διάνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb