06/10/2019

Η ΕΠΣΚ ενέκρινε την σύμπραξη των Ακαδημιών

Η ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτά τα αιτήματα για σύμπραξη των συλλόγων που έχουν Ακαδημίες των ηλικιών Κ14 εως Κ16.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης, έχει ως ακολούθως:

«Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Υποδομών έκανε δεκτά αιτήματα για σύμπραξη σωματείων στο πρωτάθλημα των κατηγοριών Κ14-Κ16 της Ένωσής μας, για να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής όσο γίνεται περισσότερων παιδιών στις διοργανώσεις μας.


Για λόγους ίσης και δίκαιης μεταχείρισης των σωματείων στα σωματεία που θα επιλέξουν να συμπράξουν και να σχηματίσουν μία ομάδα δεν θα ισχύει το άρθρο 15 παρ.4 της προκήρυξης πρωταθλημάτων Κ14-Κ16 σύμφωνα με την οποία: «Τα σωματεία έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σε όλη τη διάρκεια των πρωταθλημάτων 6 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη άλλου σωματείου, που δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα αυτά, οι οποίοι θα αποκτήσουν επιπλέον ειδικό δελτίο από τη διοργανώτρια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι ομάδες, δηλαδή, που θα σχηματιστούν με συνεργασία σωματείων δεν θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν άλλους ποδοσφαιριστές από άλλα σωματεία και δεν θα εκδώσουν ειδικά δελτία, δικαίωμα που διατηρούν τα υπόλοιπα σωματεία.


Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση συνεργασιών η ομάδα θα συμμετέχει και θα αγωνίζεται με την ευθύνη και το όνομα ενός μόνο σωματείου. Καμία συμμετοχή δε θα έχει ονόματα δύο σωματείων, αφού υπόλογο για τον πειθαρχικό έλεγχο και τα άλλα ζητήματα θα είναι ένα επίσημο σωματείο της δύναμής μας, το οποίο θα επιλέξουν τα συνεργαζόμενα σωματεία.


 Στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία».

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εμμέλεια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb