04/10/2019

Ο Καββαδίας διαιτητεύει στο Τηλυκράτης – Απόλλων Ευπαλίου

Κερκυραϊκή διαιτητική τριάδα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Τηλυκράτη Λευκάδας με τον Απόλλωνα Ευπαλίου, για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.


Στον αγώνα θα σφυρίξει ο Νικόδημος Καββαδίας, ο χειρότερος διαιτητής στο νησί την τελευταία διετία. Αλλεπάλληλες φορές τα έχει κάνει... μπάχαλο στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣΚ κι ευελπιστούμε να μην συμβεί το ίδιο και στην Λευκάδα, ώστε η κερκυραϊκή διαιτησία να μην γίνει περίγελος και σε εθνικό επίπεδο!


Βοηθοί του βραχύσωμου Αργυραδίτη ρέφερι θα είναι ο Ανδρέας Σερίφης και η Στεφανία Σάτκλιφ. Την εν λόγω τριπλέτα, στην πρώτη φετινή της παρουσία στην Γ' εθνική, θα βαθμολογήσει ο Δημήτρης θάνος (ΕΠΣ Ηπείρου), που ορίστηκε ως παρατηρητής διαιτησίας.


Ο θάνος ήταν ένας πολύ αξιόλογος ρέφερι, που είχε πάρει μεταγραφή από την ΕΠΣ Ηπείρου στην ΕΠΣ Γρεβενών, όμως πριν από λίγα χρόνια η εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον είχε καρατομίσει από την Super League επειδή ήταν τίμιος και αρνούνταν να κάνει τα... χατίρια της!


Το παιχνίδι μεταξύ Τηλυκράτη - Απόλλωνα Ευπαλίου θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (6/10), στις 4 το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο Νυδρίου.

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εμμέλεια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb