04/10/2019

Εξαιρετικά κρίσιμες ώρες για τον ΑΟΚ Κέρκυρα!

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον ΑΟΚ Κέρκυρα, αφού εκπνέει η προθεσμία για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έχουν ακολουθήσει την δικαστική οδό.


Η ΠΑΕ σήμερα Παρασκευή (4/10) έχει το χρονικό περιθώριο μέχρι τις 5 το απόγευμα να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή, ώστε να πληρωθούν τα οφειλόμενα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο, αφού -σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR- ναι μεν ορισμένοι εξ αυτών δέχονται να γίνει διακανονισμός, όμως υπάρχουν και μερικοί που αξιώνουν να αποπληρωθούν πλήρως, ενώ κάποιοι άλλοι δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο!


Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμβιβασμός της ΠΑΕ με όλους τους ποδοσφαιριστές, τότε αυτό θα επιφέρει την συνέπεια της οριστικής εφαρμογής της ενεργοποίησης της ποινής της αφαίρεσης από την ομάδα τριών βαθμών ανά περίπτωση. Ελλοχεύει δηλαδή ο κίνδυνος του μείον 3 μέχρι και του μείον 27.


Βάσει των πηγών μας, την πληρωμή των ποδοσφαιριστών έχει δεσμευτεί πως θα αναλάβει ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης, ο οποίος και φέρει την ευθύνη για την δημιουργία του προβλήματος, εξαιτίας της πρωτοφανούς ασυνέπειάς του. Εκ μέρους της σημερινής Διοίκησης, τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες, τις κάνει ο Τάσος Βενέτης, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ.


Όπως μαθαίνουμε, υπάρχει και μια πιθανότητα η ΠΑΕ να ζητήσει μια επιπλέον ολιγοήμερη παράταση για την τακτοποίηση του χρέους της, αλλά για να της δοθεί, απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των ποδοσφαιριστών.


Όπως ευκόλως γίνεται αντιληπτό, οι «κυανέρυθροι» έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και είναι... στριμωγμένοι στα σκοινιά! Σήμερα, ενδέχεται η ομάδα να πάρει παράταση ζωής. Ενδεχομένως όμως και να καταστραφεί! Όλα τα σενάρια είναι πιθανά...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 



Corfu Corner Radio

Κυριακή
31
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb