03/10/2019

Σημαντική η βοήθεια του Γιώτα στην ΠΑΕ

Το τελευταίο διάστημα, ο Αργύρης Γιώτας παρέχει στον ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας σημαντική στήριξη, οικονομική και όχι μόνο, σε πολλούς μάλιστα τομείς.


Όπως πληροφορούμαστε, ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν εκείνος που κάλυψε τα έξοδα της ομάδας, προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Ήταν εκείνος που ανέλαβε την τακτοποίηση των σοβαρών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν με το ΕΑΚ Κέρκυρας, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το γήπεδο. Ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να γίνουν προσπάθειες μέσω του ΠΣΑΠ, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση με τους πάμπολλους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή εις βάρος της ΠΑΕ. Είναι εκείνος που ανέλαβε να πληρώσει την διαμονή και την διατροφή των ποδοσφαιριστών του τωρινού ρόστερ. Είναι εκείνος που φρόντισε για την συνέχιση της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Είναι εκείνος που «έτρεξε» για να μπορέσει η ΠΑΕ να αδειοδοτηθεί. Τέλος, είναι εκείνος που μεριμνεί ούτως ώστε να επιλυθεί το κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα και να ξεπεραστεί το κάθε εμπόδιο. Γενικά, η προσφορά του είναι τεράστια και πολυεπίπεδη!


Φυσικά, ο Γιώτας δεν είναι ο μόνος που βοηθάει τον ΑΟΚ Κέρκυρα να ορθοποδίσει και να βγει από το τέλμα που έριξε την ΠΑΕ ο Γιώργος Λιμπάντσης. Υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται και βοηθούν. Δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα θα καταφέρει να «βγάλει» τη σαιζόν ή αν θα... κλατάρει, όμως εκτιμάται πως εάν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τότε ο σύλλογος θα είχε βάλει... λουκέτο προ πολλού!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
31
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb