- 15/01/2021
Σενάριο να ανοίξουν κομμωτήρια, νυχάδικα και κέντρα αισθητικής από Δευτέρα - 15/01/2021
ΣΤΙΒΟΣ: «Δυνατή» πρεμιέρα στην Ιταλία για την Παναγιώτα Δόση - 15/01/2021
Εν αναμονή της απόφασης των λοιμωξιολόγων για την Γ΄ Εθνική - 15/01/2021
Ανδριόπουλος: «Δεν μπορεί ερασιτεχνική ομάδα να τηρήσει το πρωτόκολλο» - 15/01/2021
Χατζησαρόγλου: «Η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει τηρώντας το πρωτόκολλο» - 15/01/2021
Τα μικρά μυστικά του Ερίκου Κουρή - 14/01/2021
ΕΑΚΕ: «Οι αθλητές και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε τέλμα»! - 14/01/2021
Eπαναϋποβολή για το μητρώο ερασιτεχνικών ομάδων - 14/01/2021
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ευχαριστήριο του Φαίακα προς Χερουβείμ και Ελευθεριάδη - 14/01/2021
Κορομπόκης: «Να επιστρέψουμε γρήγορα στις ζωές μας»
Από τον Γ.Σ. Λευκάδας βραβεύτηκαν οι Σπ. Καρύδη & τον Π. Σκορδίλης

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας το περασμένο Σάββατο (14/9) βράβευσε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Κ20, Σπυριδούλα Καρύδη και τον προπονητή της, Παύλο Σκορδίλη.
Στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας, οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου σωματείου διοργάνωσαν γιορτή με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η εκδήλωση περιελάμβανε αθλοπαιδείες, Kids Athletics και άλλα παιχνίδια στίβου για παιδιά από 4 ετών.
ΟΙ προσκεκλημένες αθλήτριες του Κερκυραϊκού Γ.Σ, Σπυριδούλα Καρύδη (τριπλούν/μήκος) και Ηρώ Βραδή (Πανελλήνια πρωταθλήτρια Παγκορασίδων στο επί κοντώ), έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ.Σ Λευκάδας προέβη -μεταξύ άλλων- στην παρακάτω ανάρτηση:
«Στη διάρκεια του καμπ, είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε από μια τιμητική πλακέτα στην Σπυριδούλα Καρύδη και στον προπονητή της, Παύλο Σκορδίλη, ως ελάχιστη ηθική επιβράβευση για τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο».
