17/09/2019

Παραμέλησε τους φιλάθλους του ο Θιναλιακός!

Την περασμένη Κυριακή (15/9), ο Θιναλιακός αντιμετώπισε τον ΑΟ Καβάλας, για την Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όμως, το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο, αφού στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας ήταν - δεν ήταν 200 άτομα, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μερικοί Καβαλιώτες εκδρομείς.


Για αγώνα τέτοιου επιπέδου και τέτοιας σπουδαιότητας, ο κόσμος που βρέθηκε στο ΕΑΚΚ, αν μη τι άλλο ήταν λιγοστός. Μπορεί το νησί να είναι ακόμη στην τουριστική σαιζόν, αλλά σίγουρα στο γήπεδο θα μπορούσαν να πάνε πολύ περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι. Εδώ, οι ευθύνες του Δ.Σ. των «πορτοκαλί», είναι τεράστιες!


Η Διοίκηση του Χρήστου Ανεμογιάννη όφειλε να οργανώσει μια εκδρομούλα από την Αχαράβη στην Γαρίτσα, για τους φίλους της ομάδας που αδυνατούσαν να μεταβούν με δικό τους μέσο. Ενδεχομένως να γέμιζαν ένα ή και δύο λεωφορεία. Ωστόσο, μια τέτοια κίνηση από πλευράς σωματείου, δεν έγινε ποτέ!


Γοα το γεγονός αυτό, δεν έλειψαν τα επικριτικά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μάλιστα, στο Facebook του Θιναλιακού αναρτήθηκαν μηνύματα φίλων της ομάδας, που ρωτούσαν να μάθουν αν το Δ.Σ. θα βάλει πούλμαν για να τους μεταφέρει στην πόλη και η απάντηση του διαχειριστή της σελίδας υπήρξε αρνητική.


Παρόλο που ο Θιναλιακός είχε μια αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, στην πρώτη του συμμετοχή στον πολύ σημαντικό αυτό θεσμό, εν τούτοις δεν είδαμε τη Διοίκηση να «ξεσηκώνε» και να κινητοποιεί τον κόσμο της περιοχής. Ούτε την είδαμε να διαφημίζει το παιχνίδι με την Καβάλα. Ούτε καν ένα από κάλεσμα προς τους φιλάθλους δεν απηύθυνε ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Πλήρης αδιαφορία!


Άλλες ομάδες θερμοπαρακαλούν τους οπαδούς τους να πάνε στο γήπεδο, ώστε να τις στηρίξουν ηθικά και οικονομικά. Τούτη εδώ, όμως, τους αγνόησε και τους παραμέλησε!


Επίσης, στο Facebook των «πορτοκαλί», οι φίλοι της ομάδας ρωτούσαν για την τιμή του εισιτηρίου, αλλά οι υπεύθυνοι δεν ήξεραν να τους απαντήσουν, επειδή -λέει- δεν είχαν παραλάβει τα εισιτήρια από το τυπογραφείο με το οποίο συνεργάζεται η ΕΠΟ. Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνονται περίτρανα η απειρία και η έλλειψη οργάνωσης!


Η Διοίκηση Ανεμογιάννη φέρει την κυριότερη υπαιτιότητα για την πενιχρή παρουσία φιλάθλων στο κυριακάτικο ματς. Φταίει όμως και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας! Παρότι ο Θιναλιακός είναι κερκυραϊκό ερασιτεχνικό σωματείο, που αποτελεί μέλος της Ένωσης,, παρόλα αυτά, τα... λεβεντόπαιδα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν μπήκαν στον κόπο το τελευταίο διάστημα να συγχαρούν την ομάδα για την πορεία της στο κύπελλο Ελλάδας ή να καλέσουν τον κόσμο του νησιού να της συμπαρασταθεί. Της φέρθηκαν σαν να είναι παρείσακτη, σαν να είναι «αμελητέα ποσότητα», την αντιμετώπισαν σαν να μην υπάρχει! Του χρόνου, ωστόσο, που θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΣΚ, θα την... διπλαρώσουν και θα της κάνουν τεμενάδες και διευκολύνσεις, ένεκα ψήφου! Βρε ουστ...

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb