14/09/2019

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: «Στον αέρα» η πρεμιέρα του Φαίακα

Το Corfu Corner.gr στις 27 Ιουνίου είχε αναρτήσει ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κλειστό του Ε.Α.Κ.Κ», όμως τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται, καθώς τα έργα είναι ημιτελή και ενώ απομένει μια εβδομάδα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φαίακα , η οποία μάλιστα θα υποδεχθεί τον Άρη Νίκαιας το επόμενο Σάββατο 21/9, με μια μπασκέτα να κρέμεται από ένα σκοινί και να αιωρείται κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι των παικτών!!!

 

Το περιστατικό που είχε συμβεί την Δευτέρα 12 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της προπόνησης του συγκροτήματος του Νίκου Ριγανά, το οποίο στοίχισε τον τραυματισμό του 24χρονου δεξιού εξτρέμ, Γιάννη Γιαννακόπουλου, από μπασκέτα που βρίσκονταν στο παρκέ, δεν φάνηκε να συγκίνησε τους υπεύθυνους του ΕΑΚΚ, ούτως ώστε να πράξουν τα δέοντα και να αποσύρουν τις πανάρχαιες αιωρούμενες μπασκέτες.

 

Η Διοίκηση της ομάδας έχει στείλει σχετικό έγγραφο στην Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας, τονίζοντας ότι αν δεν κατέβει τελείως η μπάσκετα, όπως είχε συμφωνηθεί προ μηνών, τότε θα υπάρξει πιθανή αναβολή του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Νίκαιας, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.


Να σημειωθεί επίσης πως δεν έχει γίνει διαγράμμιση στην περιοχή του πέναλτι και οι παίκτες σε αυτήν την περίπτωση θα εκτελούν με υπόδειξη του διαιτητή βάσει εμπειρίας!!!


Τα έργα θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί εδώ και τρείς μήνες, ωστόσο εξ' αιτίας της αναλγησίας και της αδιαφορίας των ... καρεκλοκένταυρων, υπάρχει πιθανότητα ο Φαίακας να στερηθεί την χαρά να παίξει στο «σπίτι του», ενώ και οι Κερκυραίοι φίλοι του συλλόγου υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσουν να χειροκροτήσουν την ομάδα τους.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
17
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Αντώνας, Τόνης, Τόνυ, Αντωνάκος, Νάκος, Αντωνάκης, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb