11/09/2019

Μπάσκετ: Έγιναν οι κληρώσεις στην Α’ και την Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ

Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας οι κληρώσεις των Ανδρικών Πρωταθλημάτων Μπάσκετ της Α΄ & της Β΄ Κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ, στα οποία όπου υπάρχει κερκυραϊκή παρουσία.


Συγκεκριμένα, ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος και ο Ιόνιος, που μετέχουν στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ τοποθετήθηκαν στον Βόρειο Όμιλο, μαζί με ΑΓΣ Ιωαννίνων (Β), Σπάρτακο Ιωαννίνων, Θρύλο Ιωαννίνων, Πρωτέα Ηγουμενίτσας, ΑΕ Καναλακίου, ΑΓΟ Φιλιππιάδας, ΑΕ Καναλακίου, Αίαντα Άρτας & Δόξα Πύρρου Άρτας.


Στην πρεμιέρα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου, ο μεν Κερκυραϊκός Γ.Σ θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα τον Θρύλο, ενώ ο δε Ιόνιος θα υποδεχτεί στο Κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΚ τον ΑΓΟ Φιλιππιάδας.


Ο Ποσειδώνας Παξών, που θα λάβει μέρος στην Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, τοποθετήθηκε στον Βόρειο Όμιλο, μαζί με ΑΣ Μολοσσών, Σπάρτακο (Β), Πύρρο Αρταίων, Αίαντα Περιβλέπτου, ΚΑΕ Παραμυθιάς, ΑΟ Πάργας, ΓΣ Άρτας «Άνω Πόλη» και ΒΑΟ Άρτας.


Το πρώτο τζάμπολ της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, πραγματοποιηθεί επίσης το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου, με τον Ποσειδώνα Παξών να παίζει στο κλειστό του ΕΑΚΚ με αντίπαλο τον ΑΣ Μολοσσών Ιωαννίνων.


Να σημειωθεί, τέλος, ότι η κλήρωση της Γ ΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης κερκυραϊκές ομάδες, θα πραγματοποιηθεί αργότερα, καθώς το Πρωτάθλημα της μικρότερης Περιφερειακής Κατηγορίας θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
22
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb