10/09/2019

Εδώ το Σούπερ Καπ «χάνεται» και η ΕΠΣΚ… χτενίζεται!

Η ανικανότητα της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας είναι τέτοια, που οι άνθρωποι δεν μπορούν να διοργανώσουν ένα παιχνίδι-θεσμό, όπως ο Αγώνας Αλληλεγγύης (ή Σούπερ Καπ), του οποίου το ζευγάρι των διαγωνιζομένων ομάδων το γνωρίζουν εδώ και πέντε μήνες!


Την προσεχή Κυριακή (15 Σεπτεμβρίου) ο Θιναλιακός θα αντιμετωπίσει την Καβάλα, για την Γ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρόλο που το Δ.Σ της ΕΠΣΚ συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη (5/9), με θέμα στην ημερήσια διάταξη τον εκ νέου ορισμό του Αγώνα Αλληλεγγύης μεταξύ Θιναλιακού - Αστερα Πετριτή, εν τούτοις δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Προφανώς, οι... λεβέντες μαζεύτηκαν στα γραφεία της Ένωσης για να... παίξουν μπιρίμπα!


Ακόμη πιο γελοίο είναι το γεγονός ότι η Διοίκηση Ποζίδη δεν μπήκε καν στον... κόπο να ανακοινώσει ότι αναβάλλεται το Σούπερ Καπ, το οποίο αρχικά είχε οριστεί για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Σας βλέπουνε ρεεεεεεεε...


Σύμφωνα με μια πληροφορία που έφτασε στην ιστοσελίδα μας, οι... επιστήμονες της ΕΠΣ Κέρκυρας τρέφουν μια κρυφή ελπίδα μήπως η ΕΠΟ αναβάλει την έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που είναι προγραμματισμένη για την μεθεπόμενη Κυριακή (22 Σεπτεμβρίου), ούτως ώστε η ομάδα της Αχαράβης να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και να οριστεί για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Αγώνας Αλληλεγγύης. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τα ενδεχόμενα είναι δύο: Είτε το Θιναλιακός - Αστέρας Πετριτή θα το βάλουν να πραγματοποιηθεί στην πρώτη εύκαιρη ημερομηνία (πιθανόν κάποια Τετάρτη), είτε το ματς θα ματαιωθεί οριστικά. Στη δεύτερη περίπτωση, η Διοίκηση της διοργανώτριας αρχής θα γίνει... ρεζίλι των σκυλιών!


Το Σούπερ Καπ είναι «στον αέρα» και η ανοργανωσιά, η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και η ανευθυνότητα των ιθυνόντων της Ένωσης, κυριολεκτικά τσακίζουν κόκκαλα!

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βησσαρίων, Βησσαρίωνας, Νικήτας, Νικήτη, Νικήτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb