10/09/2019

Πέρασαν στις εξετάσεις οι Κολυτάς και Σκορδίλης

Δίχως να αντιμετωπίσουν δυσκολία, ο διαιτητής Σπύρος Κολυτάς (ΦΩΤΟ) και ο λάινσμαν Θεοχάρης Σκορδίλης «έβγαλαν» τα γραπτά και αγωνιστικά διαιτητικά τεστ της 2ης Κατηγορίας, στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στο Καρπενήσι του νομού Ευρυτανίας.

Κατόπιν τούτου, οι δύο εξαιρετικοί Κερκυραίοι ρέφερι διατηρούνται αξιολογημένοι στους πίνακες της 2ης Κατηγορίας, έχοντας την προοπτική της μελλοντικής τους προαγωγής στα «μεγάλα σαλόνια».


Την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο (2019-2020), με βάση την καινούργια μορφή των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων, ο μεν Κολυτάς θα σφυρίζει σε αγώνες της Super League 2 και της Football League και θα παίζει ως τέταρτος διαιτητής στη Super League 1, ενώ ο δε Σκορδίλης θα εποπτεύει παιχνίδια της Super League 2 και της Football League.


Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Σπύρος Κολυτάς από τα τέλη Γενάρη του 2018 έχει πάρει διαιτητική μεταγραφή από την ΕΠΣ Κέρκυρας στην ΕΠΣ Λασιθίου, λόγω του ότι ανέλαβε καθήκοντα διευθυντικού στελέχους σε ξενοδοχείο της Ελούντας του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Τον ερχόμενο Δεκέμβρη, ο σπουδαίος 32χρονος διαιτητής αναμένεται να έρθει στην Κέρκυρα για μερικές εβδομάδες, για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων και επί της ευκαιρίας θα διευθύνει ορισμένα ματς των τοπικών διοργανώσεων, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
24
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ζωσιμάς, Ζωσιμίνα, Ξένη, Ξένια, Ξένος, Ξένιος, Φίλωνας, Φίλων

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb