07/09/2019

Και οι Σάτκλιφ, Μιχαλάς, Μίχος «έβγαλαν» τα τεστ

Με επιτυχία πέρασαν τα γραπτά και τα αγωνιστικά διαιτητικά τεστ οι Στεφανία Σάτκλιφ, Γεράσιμος Μιχαλάς και Γιάννης Μίχος, που ήταν υποψήφιοι βοηθοί της Γ' εθνικής από την Κέρκυρα.


Όπως είχαμε αναφέρει και σε προγενέστερο άρθρο μας, τις προαγωγικές εξετάσεις που οργάνωσε στην Θεσσαλονίκη η ΚΕΔ/ΕΠΟ, «έβγαλαν» χωρίς δυσκολία και οι δύο Κερκυραίοι υποψήφιοι διαιτητές της Γ' Εθνικής, Πέτρος Νικόπουλος και Κώστας Γιούργας.


Εξάλλου, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (4/9), υπό την αιγίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Στάδιο του νησιού τα καθιερωμένα τεστ των ντόπιων (μη αξιολογημένων) ρέφερι, οι οποίοι εξετάστηκαν ενόψει της επικείμενης έναρξης των επισήμων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της νέας περιόδου.


Όπως πληροφορηθήκαμε, το παρόν έδωσαν περισσότερα άτομα απ' ότι πέρυσι, μεταξύ των οποίων ήταν και ορισμένα καινούργια πρόσωπα. Ωστόσο, η Ένωση αποφεύγει επιμελώς να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της διαδικασίας, προφανώς για να μην φανεί η αδιαφορία πολλών «παλιών» διαιτητών-μελών της, αλλά και προκειμένου να μην γνωστοποιηθούν κι εκτεθούν τα ονόματα εκείνων που «κόπηκαν» και που τους πέρασαν χατιρικά.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
22
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb