07/09/2019

Τάσεις φυγής και… ταραγμένα «διαζύγια» στον Κάβο!

Η κατάσταση στον ΑΟ Κάβου, επιδεινώνεται και δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο! Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι από την ομάδα αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές (όπως π.χ. οι Δημήτρης Μακαντάνης, Θεοτόκης Κουλούρης, Παναγιώτης Μίαρης, Δημήτρης Οικονόμου), υπάρχουν και πολλοί ακόμη παίκτες που εμφανίζουν... τάσεις φυγής!


Όπως λοιπόν αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες μας, οι Ερρίκος Κουρής, Μάριος Σάντα και Νίκος Ράντος θέλουν να πάνε στην ΑΕ Λευκίμμης, οι Χρήστος Σάντα και Σταμάτης Γράντος θέλουν να πάνε στον Φαίακα Μαραθιά, ο Στέλιος Μίαρης θέλει να επιστρέψει στην Αναγέννηση Περιβολίου, ενώ και ο Πέτρος Βλάσσης επιθυμεί να αποχωρήσει. Και ο τελευταίος να... κλείσει την πόρτα!


Ωστόσο, υπάρχει και μια... κερκόπορτα! Όπως μαθαίνουμε, στους περισσότερους από τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές η Διοίκηση του Δημήτρη Κάντα φέρεται να αρνείται να τους δώσει το δελτίο τους για να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα, καθότι θα αποτελέσει μεγάλη ήττα άμα τους χάσει κι αυτούς. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα, διότι -όπως λέει ο λαός- «με το ζόρι, παντρειά δεν γίνεται»!


Επίσης, ένας πρώην παίκτης του Κάβου μας ανέφερε πως τα πιο πολλά «διαζύγια» μόνο φιλικά δεν ήταν. Αληθεύει;

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
24
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb