06/09/2019

Μπουρδουκλωμένη κατάσταση!

Η προ μερικών ημερών κλήρωση της Α' Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας, φέρνει αντιμέτωπους τον ιστορικό Όλυμπο με τον νεοσύστατο και άσημο ΑΟ Κανονιού. Σ' αυτό το ζευγάρι, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα!


Τι εννοούμε; Καθήκοντα προπονητή στον Όλυμπο ασκεί ο Φίλιππος Τάντης και χρέη προπονητή στον ΑΟ Κανονιού εκτελεί επίσης ο Φίλιππος Τάντης, ενώ -όπως πληροφορούμαστε- κάποιες φορές την συγκεκριμένη ομάδα προπονεί και ο κύριος Ιωάννης Σφακιανάκης.


Η Ένωση (και για την ακρίβεια ο κύριος Γεώργιος Κουλόπουλος) όρισε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Το ζητούμενο είναι το ποιός θα κοουτσάρει το κάθε σωματείο. Εάν ο Τάντης καθίσει στον πάγκο του Ολύμπου, τότε σ' εκείνον του ΑΟ Κανονιού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο κύριος Σφακιανάκης. Εάν όμως ο Τάντης αποφασίσει να βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟ Κανονιού, τότε σ' εκείνον του Ολύμπου αναμένεται να καθίσει ο άμεσος συνεργάτης του, Άρης Λούβρος.


Το πράγμα μπερδεύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΚ, ο αγώνας της 21ης Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ολύμπου, αλλά εάν αυτό μέχρι τότε δεν θα είναι έτοιμο, τότε το ματς θα γίνει στο Επιχειρηματικό Κέντρο (τέως ενωσιακό γήπεδο), δηλαδή στο «σπίτι» του ΑΟ Κανονιού! Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, θα γίνει αυτόματη αντιστροφή της έδρας! Άρα, στην ουσία δεν θα εφαρμοστεί η κλήρωση, κατά μια έννοια! Πιασε τ' αυγό και κούρευτο, δηλαδή...


Και κάτι τελευταίο. Στο ζευγάρι Όλυμπος - ΑΟ Κανονιού, το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη είναι φυσικά οι Ολύμπιοι, που έχουν τεράστια εμπειρία, διαθέτουν σπουδαίο ρόστερ και είναι σύλλογος της Α1' Κατηγορίας. Αναρωτιόμαστε λοιπόν... Αν (λέμε ΑΝ) την πρόκριση την κερδίσει ο νεοεμφανιζόμενος και άπειρος ΑΟ Κανονιού της Β' Κατηγορίας, τότε (με βάση τις παραμέτρους που προαναφέραμε) λογικό δεν θα είναι η σκέψη του καθενός να πάει στο πονηρό; Μία (υποτίθεται) σοβαρή Ένωση, θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει ασφαλιστικές δικλείδες ή έστω να τοποθετήσει τις συγκεκριμένες ομάδες σε διαφορετικούς Ομίλους, ούτως ώστε να μην ελλοχεύει ο κίνδυνος της πρόκλησης αρνητικών εντυπώσεων και ψιθύρων, ή ακόμη και σκανδάλων.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
22
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb