04/09/2019

Για μούτζα!

Γράφαμε το προηγούμενο Σάββατο (31/8) για το ατόπημα της Διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας να ορίσει για τις 14 Σεπτεμβρίου τη διεξαγωγή του Αγώνα Αλληλεγγύης ανάμεσα στον Θιναλιακό και τον Αστέρα Πετριτή, δίχως να υπολογίσει ότι η ομάδα της Αχαράβης μπορεί να «προχωρήσει» στο Κύπελλο Ελλάδας.


Οι... εγκέφαλοι της Ένωσης δεν προνόησαν, γι' αυτό και... την πάτησαν! Την Κυριακή, οι «πορτοκαλί» νίκησαν τον Απόλλωνα Ευπαλίου και προκρίθηκαν στην Γ' Φάση, εκεί όπου -βάσει του προγραμματισμού της ΕΠΟ- θα παίξουν στις 14 ή στις 15 Σεπτεμβρίου. Επομένως, ο Αγώνας Αλληλεγγύης είναι πλέον «στον αέρα»!


Και τώρα, τα... καλόπαιδα τρέχουν και δεν φτάνουν! Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΚ, το Δ.Σ. θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη (5/9) αργά το απόγευμα, προκειμένου -μεταξύ άλλων- να ορίσει εκ νέου τον Αγώνα Αλληλεγγύης.


Οι αξιότιμοι κύριοι Ποζίδης και Κουλόπουλος, εκτέθηκαν για πολλοστή φορά! Συνελήφθησαν... κοιμώμενοι και απέδειξαν τη μεγάλη προχειρότητα με την οποία λειτουργούν! Ακόμη χειρότερο είναι ότι ταλαιπωρούν και τις καψερές τις διαγωνιζόμενες ομάδες...


Η διαρκής επικοινωνιακή κατρακύλα της Διιοίκησης της Ένωσης, δεν έχει σταματημό! Τα 27 σωματεία που πριν από 33 μήνες έκαναν την... κουτουράδα να αναθέσουν στον δασκαλάκο από το Κιλκίς, στον τσαγκάρη από τον Πύργο Ηλείας και στο παρεάκι τους τη διαχείριση του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Ή ακόμη καλύτερα, ας σταθούν απέναντι από έναν καθρέφτη και να ρίξουν μια... βαρβάτη μούτζα!!!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
22
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb